Τα βρίσκουν για Τσίμιροτ!
Για αρκετή ώρα τα είπαν επί αθηναϊκού εδάφους ο ΠΑΟΚ με την Σεράγεβο για τον Τσίμιροτ. Η πλευρά των Βόσνιων διαπίστωσε -στην συνάντηση για την οποία σας είχε ενημερώσει από νωρίς το Gazzetta.gr- ότι ο δικέφαλος του Βορρά είναι διατεθειμένος να ανεβάσει στο καλύτερο δυνατό σημείο την προσφορά του!. Οι Βόσνιοι αρχικά μιλούσαν για πρόταση που άγγιζε το 1 εκατομμύριο ευρώ (500.000 cash και μετά 2 δόσεις των 250.000 ευρώ) και ποσοστό μεταπώλησης 20% ή 25%.
Για τον Γκόϊκο Τσίμιροτ υπάρχει ήδη το ενδιαφέρον της Φράιμπουργκ και ομάδων από το Βέλγιο. Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο πάντως από την στιγμή που και αμφότεροι οι σύλλογοι έδειξαν καλή διάθεση, η τελική συμφωνία πρέπει να θεωρείται δεδομένη εκτός απροόπτου! Αργά το βράδυ διέρρευσε πως η συμφωνία θα επιτευχθεί στο 1,3 εκατ. ευρώ.
Καθοριστική ημέρα είναι η Τετάρτη, οπότε και πιθανότατα ο παίκτης θα ταξιδέψει για την Θεσσαλονίκη, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά! Ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει τα έχει βρει με τον παίκτη με τετραετές συμβόλαιο με 400.000 ευρώ ετησίως.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
