Ριμπέιρο: «Ο Μάρκο Σίλβα πάντα ήθελε τον Σεμπά»

Ριμπέιρο: «Ο Μάρκο Σίλβα πάντα ήθελε τον Σεμπά»

Δημήτρης Τομαράς
Ριμπέιρο: «Ο Μάρκο Σίλβα πάντα ήθελε τον Σεμπά»

bet365

O πρόεδρος της Εστορίλ παραδέχεται στο Gazzetta.gr πως ο Σεμπά είναι ένας παίκτης που εδώ και χρόνια αρέσει στον Μάρκο Σίλβα. Τι λέει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Ο Τιάγο Ριμπέιρο δεν είναι μόνο πρόεδρος της Εστορίλ αλλά πολύ καλός φίλος του Μάρκο Σίλβα εδώ και χρόνια. Και βέβαια ο άνθρωπος που τον ανέδειξε στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Μοιραία λοιπόν δεν υπάρχει πιο κατάλληλο άτομο για να μιλήσει στο Gazzetta.gr για τον 23χρονο Σεμπά, που θέλει ο Ολυμπιακός. «Κοιτάξτε. Ξέρω πολύ καλά πως ο Μάρκο Σίλβα πάντα ήθελε τον Σεμπά στις ομάδες του από τότε που έφυγε από την Εστορίλ. Είχε προσπαθήσει να τον κλείσει και όταν ήταν στην Σπόρτινγκ.

Και βέβαια είναι ένας παίκτης για τον οποίο είχαμε μιλήσει και φέτος», σχολίασε αρχικά. Στην συνέχεια μας μετέφερε πως «καταλαβαίνω πολύ καλά πως ο Μάρκο Σίλβα θέλει να έχει δικούς του παίκτες στην ομάδα του. Τον Σεμπά τον ξέρει πολύ καλά. Έχει δουλέψει μαζί του και τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό.

Γνωρίζουμε για τις πληροφορίες που υπάρχουν και θα περιμένουμε. Εφόσον η πρόταση που θα μας έρθει θα είναι η ανάλογη εμείς δεν θα έχουμε πρόβλημα στο να παραχωρήσουμε τον παίκτη. Πρέπει όμως να ξέρετε πως δεχόμαστε πολλά τηλεφωνήματα από ατζέντηδες και άλλες ομάδες για τον Σεμπά. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης για τον οποίο υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον».

Ο Ριμπέιρο μας διευκρίνισε πως μέσα στα προσεχή 24ωρα αναμένει τα νεότερα για τον Σεμπά ενώ άφησε να εννοηθεί πως ο Ολυμπιακός κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις από την ομάδα του: «Από την στιγμή που τώρα δεν έχουμε κάτι πιο χειροπιαστό για τον Σεμπά και τον Ολυμπιακό δεν μπορώ να πω κάτι. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες και φημολογίες και για άλλους παίκτες μας και τον Ολυμπιακό αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχουμε κάτι πιο ξεκάθαρο. Τουλάχιστον για τώρα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα