Ανακοίνωσε Ναγιάρ η Λάρισα!

Ανακοίνωσε Ναγιάρ η Λάρισα!

Ανακοίνωσε Ναγιάρ η Λάρισα!

Την απόκτηση του Σεμπάστιαν Ναγιάρ, ανακοίνωσε η Λάρισα, σε μια αρκετά δυνατή μεταγραφή για το πρωτάθλημα της Football League!

Μια αρκετά ηχηρή μεταγραφή για επίπεδο Β' Εθνικής, ολοκλήρωσε η Λάρισα, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπάστιαν Ναγιάρ για τρία χρόνια. Ο Αργεντινός, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Κέρκυρα, απ' όπου αποχώρησε πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για τα επόμενα 3 έτη, με διαφορετικές απολαβές για τη Football League και τη Super League του διεθνούς Αργεντινού Σεμπαστιάν Ναγιάρ. 

Είναι 27 ετών, με ύψος 1,88 και αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου. Την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Κέρκυρα-Κασσιόπη στο πρωτάθλημα της Super League με 24 συμμετοχές και πέτυχε 5 τέρματα. 

Ο Ναγιάρ είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Αργεντινής και ξεκίνησε την καριέρα του στη Μπόκα Τζούνιορς, όπου αγωνίστηκε 2 χρόνια, μέχρι να αγοραστεί από την ισπανική Ουέλβα, με την οποία αγωνίστηκε για 2 χρόνια. Έχει αγωνιστεί κι έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα σε ομάδες του Μεξικού και της Βολιβίας. 

Βρίσκεται ήδη στο Καρπενήσι και προπονείται υπό τις οδηγίες του κ. Ντόστανιτς και θα αγωνιστεί κανονικά στο φιλικό με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στις 14 Αυγούστου, καθώς έχει κάνει όλη την προετοιμασία με την Κέρκυρα, με την οποία δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του, λόγω του προβλήματος που ανέκυψε με την εικονική μεταβίβαση των μετοχών και αρνήθηκε να συνεχίσει στην ΠΑΕ Κέρκυρα-Κασσιόπη στην περίπτωση υποβοβασμού της στην Football League.
Είναι παντρεμένος με Ισπανίδα υπήκοο κι έχουν ένα παιδί που γεννήθηκε στην Ισπανία και βάσει νόμου σε δύο μήνες θα είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου.

ΠΑΕ ΑΕΛ»

Best of internet