Σκόραρε και... έρχεται ο Στόιτσεφ
Στην Αθήνα θα βρίσκεται την Δευτέρα ο Μίλος Στόιτσεφ, που θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ατρόμητο (διετές ή τριετές). Ο 28χρονος μέσος, σκόραρε στο τελευταίο του παιχνίδι με την Σαράγεβο και εν συνεχεία ουσιαστικά ανακοίνωσε τη μεταγραφή του.
«Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να φύγω από τη Σαράγεβο, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Δεσμεύομαι με τη Σαράγεβο και είμαι επαγγελματίας», είπε στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς.
Το ίδιο έπραξε και ο προπονητής του, Τζέναν Ούστσουπλιτς, που είπε: «Αυτό το γκολ του Μίλος Στόιτσεφ έκλεισε μια όμορφη ιστορία από τη στιγμή που ήρθε στη Σαράγεβο. Του εύχομαι να έχει την καλύτερη τύχη στην καριέρα του».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Ενδεκάδα Παναθηναϊκού: Ο σχηματισμός και οι αλλαγές προσώπων που σκέφτεται ο Μπενίτεθ για Ατρόμητο
- Αθλητικές μεταδόσεις σήμερα: Το Ατρόμητος Παναθηναϊκός, το Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι μάχες στη Stoiximan GBL
- Superleague, η βαθμολογία: Η ΑΕΛ Novibet προσπέρασε τρεις και άφησε 13ο τον Αστέρα AKTOR
