«Αποκαλυπτήρια» μπροστά στον κόσμο του

«Αποκαλυπτήρια» μπροστά στον κόσμο του

Gazzetta team
«Αποκαλυπτήρια» μπροστά στον κόσμο του

bet365

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (21:00) τη Μπεσίκτας σε φιλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης», κάνοντας τα... «αποκαλυπτήριά» του στον κόσμο του που θα πάρει μια καλή γεύση από την ομάδα.

Ο Μάρκο Σίλβα θα βρεθεί για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας στο φαληρικό γήπεδο, ενώ και ο Στέφανος Καπίνο ενδέχεται ν' αγωνιστεί για πρώτη φορά με τα χρώματα του Ολυμπιακού, στην έδρα που είχε συνηθίσει να βρίσκεται μονάχα σαν αντίπαλος ...

Οι Πάρντο και Φινμπόγκασον πιθανότατα θα πάρουν φανέλα βασικού από τον Πορτογάλο προπονητή των «ερυθρολεύκων», που σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Ρομπέρτο κάτω απ' τα γκολπόστ και τους Ομάρ, Σιόβα, Αυλωνίτη και Σαλίνο στην τετράδα της άμυνας μπροστά του.

Οι Μπουχαλάκης και Μιλιβόγιεβιτς θα είναι στα χαφ, οι Πάρντο και Ντουρμάζ στις πτέρυγες, ο Φορτούνης πίσω από τον επιθετικό που θα είναι είτε ο Χάρα, είτε ο Φινμπόγκασον.

Εκτός έμειναν οι Τσόρι Τζανδάρης, Κολοβός και Γιαννιώτας, ενώ είναι φυσιολογικό να είναι ανέτοιμος ο Καμπιάσο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα