Στον Ολυμπιακό και ο Μπέρτος

Στον Ολυμπιακό και ο Μπέρτος

Αντώνης Σαούλης
Στον Ολυμπιακό και ο Μπέρτος

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr παίκτης του Ολυμπιακού είναι ήδη ο 26χρονος μπακ. Τριετές το συμβόλαιο που υπέγραψε. Παραμένει δανεικός εκτός κι αν...

Εν τέλει οι πληροφορίες που ερχόντουσαν από την Ξάνθη ήταν σωστές. Προ ημερών δημοσιεύματα στην ακριτική πόλη έγραφαν για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μανώλη Μπέρτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr δεν υπάρχει απλά ενδιαφέρον αλλά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη κλείσει τον 26χρονο μπακ ο οποίος προέρχεται από εξαιρετικές σεζόν με την φανέλα της Ξάνθης. Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με την Ξάνθη και ο Μπέρτος έχει υπογράψει ήδη το νέο του συμβόλαιο.

Αυτό είναι τριετές και οι απολαβές του ξεπερνούν τις 120.000 ευρώ ετησίως. Βεβαίως η μεταγραφή δεν έχει ανακοινωθεί. Κι αυτό γιατί εάν δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ο Μπέρτος θα παραμείνει στην Ξάνθη με την μορφή δανεισμού για τον επόμενο χρόνο.

Ποια εξέλιξη θα τον κατεβάσει στου Ρέντη; Η πώληση του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Το απόγευμα της Παρασκευής προέκυψε η είδηση που ήθελε την Μπενφίκα να επανέρχεται για τον Νορβηγό δίνοντας ένα ποσό κοντά στα 6,5 εκατ. ευρώ. Από τον Ολυμπιακό δεν προέκυπτε το παραμικρό ενώ οι Πορτογάλοι το πήγαιναν κι ένα βήμα πιο μπροστά βάζοντας στις συζητήσεις και τον Ζόνας!

Για την ώρα όμως ο Ελαμπντελαουί παραμένει στον Ολυμπιακό. Και πολύ δύσκολα θα πωληθεί φέτος. Εκτός κι αν σκάσει πρόταση που οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα μπορούν ν' αρνηθούν. Εάν γίνει αυτό τότε ο κλεισμένος Μπέρτος θα φτιάξει βαλίτσα γι' Αθήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα