Τρεις εβδομάδες εκτός ο Πέπε

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Πέπε

Κώστας Ζάλιαρης
Τρεις εβδομάδες εκτός ο Πέπε

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων επιβεβαίωσαν το κακό σενάριο για τον Πέπε, καθώς θα πρέπει να μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες με μυϊκό πρόβλημα στο δεξί πόδι.

Ο Πορτογάλος αμυντικός της Ρεάλ, όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, θα χάσει την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Το κακό για τον Ράφα Μπενίτεθ στη Ρεάλ στην κατάρτιση των αγωνιστικών του πλάνων για τη νέα σεζόν, ήταν πως κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, κλήθηκε να αντιμετωπίσει έξι διαφορετικά προβλήματα τραυματισμών σε ποδοσφαιριστές του.

Τέσσερις από εκείνους, συμπεριλαμβανομένου του Πέπε, παραπονέθηκαν για μυϊκές ενοχλήσεις.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα