«Κοντά στην ΑΕΚ ο Μπουονανότε!»

«Κοντά στην ΑΕΚ ο Μπουονανότε!»

Gazzetta team
«Κοντά στην ΑΕΚ ο Μπουονανότε!»

bet365

Πληροφορίες από τη Λατινική Αμερική τονίζουν ότι ο Ντιέγο Μπουονανότε είναι πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ ως ελεύθερος!

Ο Μπουονανότε ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής από εκείνους που δεν υπολογίζονταν στην Γρανάδα και συνέχιζε να κάνει προπονήσεις με την ομάδα, την ώρα που οι Ισπανοί θεωρούσαν την απομάκρυνσή του θέμα χρόνου. Η Ένωση, από την άλλη, προσέγγισε τους Αναδαλουσιανούς προκειμένου να τον αποκτήσει ως ελεύθερο, έχοντας τη συγκατάθεσή τoυς.

Η πρόταση λοιπόν στον Αργεντινό ήταν στο τραπέζι και σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Λατινική Αμερική, ο παίκτης είναι πιο κοντά από ποτέ στο να φορέσει τα κιτρινόμαυρα!

Όπως μετέδωσε ρεπόρτερ του Foxsprorts, ο Μπουονανότε πλησιάζει στην ΑΕΚ ως ελεύθερος! Φυσικά, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αν όλα πάνε καλά και υπογράψει ανεβάζει επίπεδο το κομμάτι της δημιουργίας στην ομάδα του Τραϊανού Δέλλα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα