Τσάνας: «Να βρούμε μία υγιή και δυνατή αντίδραση»

Τσάνας: «Να βρούμε μία υγιή και δυνατή αντίδραση»

Δημήτρης Τομαράς
Τσάνας: «Να βρούμε μία υγιή και δυνατή αντίδραση»

bet365

Ο Κώστας Τσάνας, έχοντας αναλάβει ξανά χρέη πρώτου προπονητή στην Εθνική ανδρών, δίνει το... σύνθημα για την συνέχεια της ομάδας μέσω του Gazzetta.gr.

Όπως αναμενόταν ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε ξανά τις τύχες της Εθνικής Ελλάδας. Ο Τσάνας μίλησε στο Gazzetta.gr για μία ομάδα που θα πρέπει να βρει την δύναμη και τον τρόπο να αντιδράσει. «Θέλουμε να βρούμε μία υγιή και δυνατή αντίδραση γι' αυτήν την Εθνική. Οι παίκτες είναι εκείνοι που κάνουν την ομάδα και που θεωρώ πως έχουν τις δυνατότητες να την βγάλουν από αυτήν την δύσκολη θέση.

Σε μία τέτοια περίοδο η Εθνική μας ομάδα έχει ανάγκη από μία τέτοια αντίδραση. Να βγάλει δυναμισμό στα ματς που έρχονται και μέσα από την ομάδα οι παίκτες να βρουν το δικό τους αγωνιστικό και προσωπικό κέρδος. Η Εθνική είναι μία ομάδα πέρα και πάνω απ' όλους. Σήμερα είμαι εγώ προπονητής και αύριο δεν θα είμαι. Υπήρχε πριν από εμένα και θα υπάρχει και μετά. Ο στόχος για μένα θα είναι να βγάλουμε μία δυνατή, υγιή, αξιοπρεπή και άκρως ανταγωστική εικόνα».

Σε ερώτηση για το μέλλον του στην ανδρών ο κ. Τσάνας μας μετέφερε πως «η ενημέρωση που έχω είναι πως θα συνεχίσω να είμαι στο team της Εθνικής ανδρών. Ότι θα είμαι εκεί και με τον επόμενο προπονητή. Από εκεί και πέρα είμαι στην Ομοσπονδία. Δουλεύω στις Εθνικές ομάδες και αυτό που μου έχει μεταφερθεί είναι πως θα μείνω στην Εθνική για όσο διάστημα κρίνει και αποφασίζει η ΕΠΟ».

 

Τελευταία Νέα