Ανανέωσε ο Πίτσος, επέστρεψε ο Αθανασίου στον Εργοτέλη

Νίκος Τσιώκος
Ανανέωσε ο Πίτσος, επέστρεψε ο Αθανασίου στον Εργοτέλη

bet365

Ο Μηνάς Πίτσος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Εργοτέλη για έναν ακόμα χρόνο, ενώ επέστρεψε και ο Γρηγόρης Αθανασίου, που υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

Σε μία ανανέωση και μία ακόμα μεταγραφή προχώρησε την Παρασκευή (7/8) ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί... τρέχουν για να καλύψουν το χαμένο έδαφος και ανακοίνωσαν ότι ο Μηνάς Πίτσος θα αγωνίζεται με τον σύλλογο του Ηρακλείου και τη νέα σεζόν, αφού οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους για έναν ακόμα χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης

Η ΠΑΕ Εργοτέλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με το Μηνά Πίτσο. Ο έμπειρος αμυντικός θα αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας μας για τον επόμενο ένα χρόνο.

«Με σκληρή δουλειά ξανά στη Σούπερ Λίγκα»

Μετά τις υπογραφές στο νέο συμβόλαιο, ο 34χρονος αμυντικός έδωσε το σύνθημα για επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα με σκληρή δουλειά. «Είμαι χαρούμενος που παραμένω στην οικογένεια του Εργοτέλη για να βοηθήσω κι εγώ να επιστρέψει η ομάδα στη Σούπερ Λιγκ. Με σκληρή δουλειά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει, στη Σούπερ Λιγκ», ήταν τα λόγια του.

To who is who του Πίτσου

Ο Μηνάς Πίτσος γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου 1980 στο Ηράκλειο της Κρήτης και αποτελεί παιδί των ακαδημιών του ΟΦΗ και το 1998 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «Ομιλίτες». Τον Ιανουάριο του 2002 πήγε στον Παναθηναϊκό, αλλά έξι μήνες αργότερα επέστρεψε στον σύλλογο του Ηρακλείου, όπου κι έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2012. Εκείνη τη χρονιά... μετακόμισε στον συντοπίτη Εργοτέλη. Αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, αλλά και ως στόπερ και έχει ύψος 1,78μ.

Επέστρεψε και ο Αθανασίου

Από εκεί και πέρα, ύστερα από τον Λευτέρη Γιαλούση επέστρεψε στον Εργοτέλη και ο Γρηγόρης Αθανασίου. Ο 31χρονος γκολκίπερ αποχώρησε πέρυσι για λογαριασμό της Αγίας Νάπας και σήμερα υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο για να υπερασπιστεί εκ νέου τα γκολπόστ των Κρητικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την επιστροφή του Γρηγόρη Αθανασίου στην ομάδα μας. Ο 31 ετών (09/03/1984) τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

«Επέστρεψα στο σπίτι μου»

Μόλις υπέγραψε το συμβόλαιο διαρκείας ενός έτους, ο Αθανασίου τόνισε πως νιώθει ότι επέστρεψε στο σπίτι του και έδειξε διατεθειμένος να παλέψει κι αυτός για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ ξανά με τον Εργοτέλη, γιατί νιώθω ότι επέστρεψα στο σπίτι μου.

Ήρθα για να βοηθήσω να επανέλθει η ομάδα εκεί που ανήκει, στη Σούπερ Λιγκ. Με εντατική προσπάθεια και πολλή δουλειά στις προπονήσεις, όλα τα παιδιά μαζί σαν οικογένεια θα παλέψουμε για την άνοδο. Πριν δύο χρόνια αφιερώσαμε την άνοδο στον αείμνηστο Απόστολο Παπουτσάκη, ενώ φέτος θα την αφιερώσουμε στο υιό του, Δημήτρη».

Το who is who του Αθανασίου

Ο Γρηγόρης Αθανασίου γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1984 στον Κορδελιό, αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και έχει ύψος 1,96μ. «Βγήκε» από τις ακαδημίες του Ακράτητου, με τον οποίο έγινε επαγγελματίας για πρώτη φορά το 2003. Τον Ιανούαριο του 2005 πήγε στην Αναγέννηση Ιεράπετρας και το αμέσως ερχόμενο καλοκαίρι ακολούθησε ο Ατσαλένιος. Από το 2007 ανήκε στο έμψυχο δυναμικό του Εργοτέλη πριν... μετακομίσει στην Κύπρο και στην Αγία Νάπα πέρυσι.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα