Δυνατή πρόταση Μπενφίκα για Ομάρ!
Μετά τον Κώστα Μήτρογλου οι Λουζιτανοί επιχειρούν να κάνουν δικό τους έναν ακόμα παίκτη που ήταν στην περσινή ομάδα του Ολυμπιακού και φυσικά παραμένει μέλος της. Η Μπενφίκα με βάση νεότερη πληροφόρηση έκανε ξανά... μπάσιμο για την απόκτηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί με μία πρόταση ύψους 6,5 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα υψηλή προσφορά που είναι και αρκετά κοντά στα... θέλω των πρωταθλητών Ελλάδας.
Οι επόμενες ώρες μπορεί να αποδειχθούν καθοριστές για το μέλλον του νεαρού Νορβηγού δεξιού μπακ. Και φυσικά φαίνεται πως οι Πορτογάλοι θα επιμένουν μέχρι τέλους για τον διεθνή αμυντικό. Οι πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν πως οι Πειραιώτες το σκέφτονται πλέον πολύ σοβαρά και πως προσπαθούν να βάλουν στο... κόλπο και τον Ζόνας (σ.σ. για να τον κλείσουν ως δανεικό), που πέρυσι έκανε εξαιρετική χρονιά.
Δεν επιβεβαιώνει η πλευρά του παίκτη και η Μπενφίκα
Από το περιβάλλον και τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή κανένας δεν επιβεβαιώνει αυτήν την στιγμή τα περί νέου... μπασίματος για την Μπενφίκα. Ωστόσο ο μάνατζέρ του, Τζίμι Σολμπάκεν τόνισε στους Νορβηγούς πως μέσα στο προσεχές τετραήμερο μπορεί να έχει ένα νέο σημαντικό ραντεβού με την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Ομάρ. Επιβεβαίωση επ' αυτού δεν υπήρξε ούτε από την Μπενφίκα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
