Καλλονή: Ξανά για την παραμονή (vids)

Νίκος Τσιώκος
Καλλονή: Ξανά για την παραμονή (vids)

bet365

Ο μεγάλος στόχος της Καλλονής τη νέα σεζόν θα είναι και πάλι να πετύχει την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα το συντομότερο δυνατόν.

Αν και ήταν στην 11η θέση την περασμένη σεζόν, η Καλλονή ήταν μόλις στον έναν πόντο από τον υποβιβασμό. Η ομάδα της Μυτιλήνης πέτυχε την παραμονή την τελευταία στιγμή και αυτός θα είναι ο μεγάλος της στόχος και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Να αποφύγει τον υποβιβασμό όσο γίνεται πιο σύντομα, ώστε στις τελευταίες αγωνιστικές να παίζει με πιο... ήσυχο κεφάλι και όχι να... πονοκεφαλιάζει μέχρι το φινάλε. Στη μεταγραφική περίοδο έκανε προσεκτικές κινήσεις, ενώ τις εντυπώσεις μέχρι τώρα κλέβει ο ομογενής Εμιλιάνο Ελακόπουλος, που έχει αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την Τίγκρε.

Ακόμη, φρόντισε να καλύψει το κενό του Λεοζίνιο με έναν άλλον Βραζιλιάνο, τον Βίτορ Ροντρίγκεζ Σάμπα. Ωστόσο, στον πάγκο έχει τον Θαλή Θεοδωρίδη, που δεν έχει και τόσο... βαρύ βιογραφικό, αλλά προσπαθεί να... χτίσει ένα αξιόλογο σύνολο.

Άλλωστε, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας φάνηκε να γίνεται καλή δουλειά, με τον σύλλογο της Λέσβου να δείχνει αρκετά καλά στοιχεία στα φιλικά της παιχνίδια. Θα χρειαστεί, παρά ταύτα, πολλή δουλειά στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να πετύχει τον στόχο της.

ΗΡΘΑΝ: Κριστόφ Κρολ, Γίρι Κλαντρούμπσκι, Μίροσλαβ Μάρκοβιτς, Μιχάλης Χατζηδημητρίου, Δημήτρης Ουνγιαλίδης, Ούγκο Ούκα, Φώτης Γεωργίου, Εμιλιάνο Ελακόπουλος, Βίτορ Ροντρίγκεζ Σάμπα

ΕΦΥΓΑΝ: Αντώνης Πετρόπουλος, Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς, Σαλίμ Αράς, Ραούλ Γιορέντε, Χουάνμα, Λεοζίνιο

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ο Θαλής Θεοδωρίδης γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 1967 στη Θεσσαλονίκη και έχει καταγωγή από τη Δράμα. Όντας κάτοχος UEFA PRO ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από ομάδες της Δ' Εθνικής, ενώ από το 2000 μέχρι το 2010 δούλεψε στα τμήματα υποδομής των Άρη και ΠΑΟΚ αποκτώντας σημαντική εμπειρία από τους δύο συλλόγους της Θεσσαλονίκης.

Ακολούθησε μία ακόμη ομάδα στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, ενώ τα τελευταία χρόνια εντάχθηκε στο... στρατόπεδο της Καλλονής. Μέχρι πρότινος ήταν βοηθός προπονητή και τον περασμένο Μάιο η διοίκηση τον επέλεξε να... χτίσει την ομάδα της νέας σεζόν και να την καθοδηγήσει στο προσεχές πρωτάθλημα.

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ: Ανέστης Αναστασιάδης. Ήταν βασικός κι αναντικατάστατος την περασμένη σεζόν και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις όντας μία σημαντική μονάδα στο κέντρο της άμυνας της Καλλονής. Μάλιστα, στις 29 συμμετοχές που μέτρησε σημείωσε και 1 τέρμα, καθώς βρήκε δίχτυα στην εντός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στον Πανθρακικό. Έχει εμπειρία από την ακαδημία της Μπαρτσελόνα, τη λεγόμενη Μασία, και έχει εξελιχτεί σ' έναν πολύ δυνατό στόπερ, που μπορεί να... καθαρίσει πολλούς κινδύνους για την ομάδα του.

ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΝ: Στόχος της Καλλονής είναι η παραμονή στη Σούπερ Λίγκα και αν τον πετύχει, τότε θα είναι πετυχημένη και η σεζόν για την ομάδα της Λέσβου, που θέλει να το πράξει αυτό το συντομότερο δυνατόν.

ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΑΝ: Ο υποβιβασμός είναι αυτό που δε θέλουν στην Καλλονή. Η ΑΕΛΚ διανύει την τρίτη της σεζόν στη Σούπερ Λίγκα και σε περίπτωση που δεν καταφέρει να μείνει στα... μεγάλα σαλόνια, θα έχει αποτύχει και στην αγωνιστική περίοδο. Πάντως, στα φιλικά έδειξε κάποια στοιχεία που χρειάζεται για να... ανανέωσει το ραντεβού της με την πρώτη κατηγορία.

SITE: kallonifc.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα