Υποβιβάστηκε η Κέρκυρα!

Νίκος Μαρούδας
Υποβιβάστηκε η Κέρκυρα!

bet365

Ανατροπή δεδομένων για Κέρκυρα. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε τον υποβιβασμό της Κέρκυρας από την Σούπερ Λίγκα. Ο Λεβαδειακός στην θέση της, έφεση στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ οι Φαίακες.

Την απόφαση να αποβάλει την Κέρκυρα από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας πήρε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με τον Λεβαδειακό να είναι ο μεγάλος κερδισμένος της υπόθεσης, αφού θα πάρει την θέση της στην μεγάλη κατηγορία, από τη στιγμή που δεν είχε επικυρωθεί η βαθμολογία από την έκτη θέση και κάτω.

Η αρχική εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ήταν υπέρ της αποβολής της Κέρκυρας από το πρωτάθλημα αφού είχε κρίνει πως η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ήταν εικονική. Στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας οι Φαίακες όμως είχαν δικαιωθεί και τώρα έγινε η ανατροπή.

Στην Κέρκυρα είναι έξαλλοι με την απόφασή αυτή και είναι αποφασισμένοι να τρέξουν την υπόθεση μέχρι να δικαιωθούν και για τον λόγο αυτό θα κάνουν έφεση διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ (μόνο η Κέρκυρα μπορούσε να προσφύγει στο διαιτητικό όργανο εκεί όπου είχε δικαιωθεί και η Βέροια για την υπόθεση με τον αγώνα της με τον Ολυμπιακό) σε μία προσπάθεια να ανατρέψουν την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ενώ θα ακολουθήσει και το CAS αν η απόφαση δεν είναι αυτή που περιμένουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ συνεκδικάζοντας τις εφέσεις της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, του Υπεύθυνου Ασκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων κ. ΠΑΝ.ΚΑΡΡΑ και της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ κατά της υπ΄αριθμ. 244/28-7-2015 απόφασης της ΠΕ/S.L. και της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ, με την υπ΄αριθμ. 67/7-8-2015 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσίαν αυτές.

Εξαφανίζει την προσβαλλόμενη δι΄ αυτών 244/2015 απόφαση της ΠΕ/SUPER LEAGUE. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ την πειθαρχική ποινή της αποβολής από το Πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. Διατάσσει την απόδοση των παραβόλων στη ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ.

Επίσης, με την υπ΄αριθμ. 66/7-8-2015 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ κατά της από 21-7-2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της FOOTBALL LEAGUE και της ΠΑΕ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα