Με Τσάνα, ψάχνοντας μόνιμο!

Με Τσάνα, ψάχνοντας μόνιμο!

Gazzetta team
Με Τσάνα, ψάχνοντας μόνιμο!

bet365

Η Εθνική ομάδα θα συνεχίσει με προπονητή τον Κώστα Τσάνα, την ώρα που στην ΕΠΟ ψάχνουν τον μόνιμο αντικαταστάτη του Μαρκαριάν. Όλα αυτά θα οριστικοποιηθούν στο Δ.Σ..

Και τυπικά παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν μετά το Δ.Σ. της ΕΠΟ οι Γιώργος Καραγκούνης και Σέρχιο Μαρκαριάν από την Εθνική ομάδα. Έτσι, ήδη αναζητείται η διάδοχη κατάσταση, με την θέση του «τυπάρα» να έχει βρει κάτοχο και να μένει μόνο η γνωστοποίηση του ονόματος.

Από την άλλη πλευρά, αντί-Μαρκαριάν θα είναι ο... άνθρωπος για όλες τις δουλειές Κώστας Τσάνας. Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, θα αναλάβει χρέη προσωρινού ομοσπονδιακού τεχνικού όπως είχε κάνει και μετά την απομάκρυνση του Ρανιέρι. Στην ΕΠΟ θα συνεχίσουν να αναζητούν τον κατάλληλο άνθρωπο που θα αναλάβει μετά την Εθνική, ώστε να την έχει έτοιμη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα