Στον Πογκμπά το Νο10!

Στον Πογκμπά το Νο10!

Στον Πογκμπά το Νο10!

bet365

Σίβορι, Πλατινί, Μπάτζιο, Ντελ Πιέρο, Τέβες και τώρα... Πογκμπά! Η Γιουβέντους ανακοίνωσε ότι ο Γάλλος είναι ο νέος κάτοχος του Νο10.

Η αποχώρηση του Κάρλος Τέβες σήμαινε, εκτός των άλλων, ότι οι Μπιανκονέρι θα έπρεπε να βρουν και τον κατάλληλο για να φορέσει την πιο βαριά φανέλα τους. Αυτός, τελικά, βρέθηκε εντός των τειχών αφού δύο μέρες πριν τον τελικό του Supercoppa Italiana με την Λάτσιο, η Γιούβε ανακοίνωσε ότι ο Πογκμπά θα είναι ο νέος κάτοχος. Ετσι, ο Γάλλος παίρνει την σκυτάλη από όσους παικταράδες έχουν προηγηθεί και αυτό, όπως είπε και ο Αλέγκρι, σημαίνει ότι αυξάνονται και οι απαιτήσεις.

«Δεν είναι απλό γιατί το Νο10 το έχουν φορέσει οι σπουδαιότεροι ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους. Ο Πολ ζήτησε αυτή τη φανέλα και θα έχει πλέον περισσότερες ευθύνες γιατί δεν είναι εύκολο να φοράς αυτή τη φανέλα», είπε ο προπονητής ενώ ο Γάλλος σχολίασε: «Είναι τιμή μου να φορέσω τη φανέλα με το Νο10 μετά από όλους αυτούς τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές».

Η επιλογή αυτή μπορεί και να έχει μεταγραφικό μήνυμα, όπως η αλλαγή πλεύσης και η απόφαση απόκτησης ενός χαφ αντί για 10άρι, αν και το Sky Italia επιμένει ότι πρώτος στόχος είναι ο trequartista και συγκεκριμένα ο Γιούλιαν Ντράξλερ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα