Μπαίνει στο αεροπλάνο ο Καμπιάσο

Μπαίνει στο αεροπλάνο ο Καμπιάσο

Αντώνης Σαούλης
Μπαίνει στο αεροπλάνο ο Καμπιάσο

bet365

Ίσως και σήμερα αργά το βράδυ στην Ελλάδα ο Εστέμπαν Καμπιάσο για να ανακοινωθεί από την ομάδα του Ολυμπιακού.

Όπως πρώτα διαβάσατε στο Gazzetta.gr ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να στείλει τον κόσμο του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" με την άφιξη του Εστέμπαν Καμπιάσο.

Σήμερα αναμένεται το τελικό ραντεβού με τον παίκτη, ώστε να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Με το που γίνει αυτό, ο σπουδαίος Αργεντινός θα μπει στο αεροπλάνο και θα έρθει για να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και να ανακοινωθεί.

Είναι πολύ πιθανό μέσα στη μέρα να κλείσει η μεταγραφή και μέχρι το βράδυ να είναι στην χώρα μας.

Ο Ολυμπιακός του προτείνει ένα πλούσιο συμβόλαιο, που θα του ενισχύσουν τον τραπεζικό λογαριασμό κατά 2.000.000 ευρώ τον χρόνο.

Η διαφορά είναι μικρή αυτή τη στιγμή όσον αφορά στη διαφορά του συμβολαίου το οποίο θα είναι για έναν ή 1+1 χρόνο.

Όσον αφορά στον Παϊτίμ Κασάμι, οι εξελίξεις με την περίπτωσή του... τρέχουν. ο διεθνής Ελβετός μέσος ψάχνει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Φιορεντίνα είναι μια ομάδα που συνδέεται με την περίπτωσή του αλλά ακόμη φαίνεται να μην υπάρχει κάτι... χειροπιαστό. Δεδομένα, πάντως, μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρχουν εξελίξεις στην περίπτωση αυτή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα