Δύο προπονήσεις σε Αστέρα

Δημήτρης Τομαράς
Δύο προπονήσεις σε Αστέρα

bet365

Διπλή προπόνηση είχε το πρόγραμμα της Τρίτης (04/08) για την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, που συνεχίζει την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά.
Το πρωί οι ποδοσφαιριστές των Αρκάδων δούλεψαν στο γυμναστήριο και το απόγευμα προπονήθηκαν στο γήπεδο. Η προπόνηση χωρίστηκε σε τρία μέρη. Ταχύτητες, πρέσινγκ και επιθετική ανάπτυξη ήταν οι τομείς του προγράμματος μία ημέρα πριν την αναχώρηση του Αστέρα για την Κύπρο. Το πρωί της Τετάρτης (05/08) θα πραγματοποιηθεί προπόνηση και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για το νησί της Αφροδίτης. Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Η ομάδα της Τρίπολης θα δώσει εκεί δύο φιλικές αναμετρήσεις με το Παραλίμνι και τον ΑΠΟΕΛ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα