Ρεάλ Μαδρίτης – Τότεναμ 2-0

Γιώργος Καραμάνος
Ρεάλ Μαδρίτης – Τότεναμ 2-0

bet365

Με σκόρερ τον Χάμες Ροδρίγκες και τον Ουαλό, η Ρεάλ νίκησε 2-0 την Τότεναμ και βρέθηκε στον τελικό του Audi Cup που διεξάγεται στο Μόναχο.

Η αλήθεια είναι πως η επιθετική σύνθεση της Ρεάλ κόντρα στην Τότεναμ, ήταν περίεργη. Χωρίς τους Μπενζεμά, Κριστιάνο (σ.σ.: έχουν προβλήματα και έμειναν στη Μαδρίτη), ο Χεσέ (είχε οριζόντιο δοκάρι στο 5') βρέθηκε στην κορυφή και έπαιρνε βοήθειες από τους Μπέιλ, Ισκο και Χάμες Ροδρίγκες. Ακόμα και με αυτές τις τεράστιες ελλείψεις όμως, οι Μδριλένοι κατάφεραν να νικήσουν 2-0 και να βρεθούν στον τελικό του Audi Cup που διεξάγεται στο Μόναχο (σ.σ.: θα έχουν αντίπαλο τον νικητή του ζευγαριού Μπάγερν-Μίλαν).

Το 1-0 ήρθε από συστημένη του Ισκο στον Χάμες, ο οποίος έβαλε ένα σπάνιο για εκείνον γκολ με το κεφάλι (36'). Ωστόσο, η είδηση του ματς ήταν το ότι το 2-0 έγινε από τον Μπέιλ. Ο Ουαλός μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε λάθος των αμυντικών, πήρε τη μπάλα και τράβηξε ξερό-φαλτσαριστό πίσω από το ημικύκλιο. Η μπάλα έσκασε μπροστά τον Φορμ και έτσι σκότωσε την πρώην ομάδα του, δίχως όμως να το πανηγυρίσει.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα