Δώσανε τα χέρια ΠΑΟΚ - Ρούντνεβς

Δώσανε τα χέρια ΠΑΟΚ - Ρούντνεβς

Απόστολος Παγώνης
Δώσανε τα χέρια ΠΑΟΚ - Ρούντνεβς

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρτιόμς Ρούντνεβς είπε «ναι» την πρόταση του ΠΑΟΚ για συμβόλαιο συνεργασίας 3 ετών. Για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή αναμένεται και το ΟΚ από το Αμβούργο.

Ο 27χρονος Λετονός επιθετικός βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και μαζί με τον εκπρόσωπό του συζήτησαν με τον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Φράνκ Άρνεσεν την προοπτική συνεργασίας. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές που θα φτάσουν το 1 εκατ. ευρώ. Ο Ρούντνεβς πέρασε στην συνέχεια με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις , οι οποίες έδειξαν ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Μάλιστα ο Λετονός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση καθώς συμμετείχε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας με το Αμβούργο.

Για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή αναμένεται να δώσει και την συγκατάθεση της και η γερμανική ομάδα. Οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει με τον ΠΑΟΚ να καταθέτει πρόταση, 1 εκατ. ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του Ρούντνεβς. Ο 27χρονος επιθετικός θα αναχωρήσει αύριο για την Γερμανία και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να ξεκινήσει προπονήσεις με την νέα του ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα