Πρώτη για Χερέα με Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Πρώτη για Χερέα με Ξάνθη

bet365

Την πρώτη προπόνηση ως ποδοσφαιριστής της Ξάνθης έκανε την Τρίτη (4/8) ο νεοαποκτηθείς Οβίντιου Χερέα. Ατομικό για Σολτάνι, Μπέρτο, Τριάδη.

Παίκτης της Ξάνθης είναι ο Οβίντιου Χερέα από την Πέμπτη (30/7), όμως ο Ρουμάνος δεν είχε κάνει ακόμα την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της Σκόντα. Κάτι που έπραξε σήμερα για να τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου και να μπει σε κανονικούς ρυθμούς το συντομότερο δυνατόν.

Από εκεί και πέρα, η σημερινή ημέρα περιελάμβανε διπλή προπόνηση, με τους ακρίτες να δουλεύουν σε ασκήσεις προθέρμανσης, δύναμης, φυσικής κατάστασης και τακτικής το πρωί και σε στημένες φάσεις, αμυντική λειτουργία και επιθετική ανάπτυξη το απόγευμα. Από το πρόγραμμα απουσίασαν οι Καρίμ Σολτάνι, Μανώλης Μπέρτος και Παναγιώτης Τριάδης, καθώς ακολούθησε ατομικό.

Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Θράκης θα συνεχιστεί με το αυριανό φιλικό με τη Βέροια στην ομώνυμη πόλη, το οποίο θα ξεκινήσει στις 19:00, με την αποστολή να αναχωρεί για την πρωτεύουσα της Ημαθίας το μεσημέρι της Τετάρτης (5/8).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα