Αύριο για Χαφέζ και... βλέπουμε, στην ΑΕΚ!

Αύριο για Χαφέζ και... βλέπουμε, στην ΑΕΚ!

Γιώργος Τσακίρης
Αύριο για Χαφέζ και... βλέπουμε, στην ΑΕΚ!

bet365

Η επίσημη πληροφόρηση από την ΑΕΚ για τον 19χρονο Αιγύπτιο αναφέρει ότι αύριο (Τετάρτη) πρόκειται να ολοκληρωθει το θέμα (θετικά ή αρνητικά) αφού αναμένεται στην Αθήνα ο Μαγκέτ Σαμί, πρόεδρος της Λιρς και της Γουάτι Ντέγκλα!

Μπορεί από τα ξημερώματα να βρίσκεται στην Ελλάδα, μπορεί να πέρασε από ιατρικά τεστ και να είχε μια πρώτη... γνωριμία με τα γραφεία της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά... γάμος δεν επήλθε ώστε να τελειώσει θετικά το θέμα του Καρίμ Χαφέζ! Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ το ζήτημα με τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή θα κλείσει (οριστικά όπως γνωρίζουμε είτε θετικά, είτε αρνητικά) αύριο (Τετάρτη) οπότε και θα φτάσει στην Αθήνα ο Μαγκέτ Σαμι.

Η παρουσία του ιδιοκτήτη της αιγυπτιακής ομάδας και βασικού μετόχου της Λιρς έχει να κάνει με την επίλυση κάποιων ζητημάτων και λεπτομερειών που αφορούν τα οικονομικά δεδομένα του deal. H λογική λέει ότι θα υπάρξει... happy end αλλά όσο από την άλλη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές όλα παραμένουν ανοιχτά!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα