Κάκωση ο Ντιόγκο στην Κέρκυρα

Νίκος Τσιώκος
Κάκωση ο Ντιόγκο στην Κέρκυρα

bet365

Κάκωση δεξιάς ωμικής ζώνης υπέστη ο Ντιόγκο στο φιλικό της Κέρκυρας με τον Παναιτωλικό και ξεκίνησε συντηρητική αγωγή. Θεραπεία για Ζορμπά, ανεβάζει ρυθμούς ο Κόντος, μέσα ο Παρασκευαΐδης.

Τραυματίας αποχώρησε από το φιλικό με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο ο Ζορντάο Ντιόγκο. Ο 29χρονος αριστερός μπακ υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα αυτών έδειξαν ότι έχει υποστεί κάκωση δεξιάς ωμικής ζώνης.

Έτσι, ξεκίνησε να ακολουθεί συντηρητική αγωγή, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται σε καθημερινή βάση. Το ίδιο ισχύει και για τον Παναγιώτη Ζορμπά, ο οποίος ταλαιπωρείται από οστική θλάση ποδοκνημικής και ακολουθεί θεραπεία, ενώ ευχάριστα είναι τα νέα για τους Αλέξανδρο Κόντο και Γιώργο Παρασκευαΐδη.

Ο πρώτος έχει οστικό οίδημα στο γόνατο, όμως ανεβάζει ρυθμούς και μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς, κάτι που έχει κάνει ο δεύτερος, που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον δικέφαλο μηριαίο.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία των Φαιάκων θα συνεχιστεί με δύο προπονήσεις την Τετάρτη (5/8), καθώς για την Τρίτη (4/8) ο Σάκης Τσιώλης έδωσε ρεπό. Η πρωινή θα διεξαχθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις στα Γαζάτικα, ενώ η απογευματινή θα γίνει στο ΕΑΚ της Κέρκυρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα