ΠΑΟΚ: "Χτίζουν μια καλή ομάδα"

ΠΑΟΚ: "Χτίζουν μια καλή ομάδα"

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: "Χτίζουν μια καλή ομάδα"

bet365

Με αφορμή την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες ο Γιώργος Σαββίδης πιστεύει ότι ο 24χρονος θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Ενώ αναφέρθηκε και στην δουλειά που γίνεται από τους Άρνεσεν και Τούντορ.

Ο μεγαλύτερος γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο "Instagram" ανέβασε ένα σχόλιο για την απόκτηση του Ροντρίγκες το οποίο συνοδεύονταν και μ' ένα βίντεο "Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ". Ενώ στην συνέχεια έκανε και ένα σχόλιο για τους Φράνκ Άρνεσεν και Ιγκορ Τούντορ "Δεν ξέρω αν σήμερα θα υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις, αλλά σύντομα και για αυτό είμαι σίγουρος. Ο Φρανκ και ο Ιγκόρ «χτίζουν» μία καλή ομάδα και είναι μία ομάδα που λειτουργεί σαν οικογένεια πιστεύω".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα