Για 3 χρόνια στον ΠΑΟΚ ο Ροντρίγκεζ! (vid)

Για 3 χρόνια στον ΠΑΟΚ ο Ροντρίγκεζ! (vid)

Gazzetta team
Για 3 χρόνια στον ΠΑΟΚ ο Ροντρίγκεζ! (vid)

bet365

Παίκτης του ΠΑΟΚ και επίσημα πλέον ο Γκάρι Ροντρίγκεζ καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του για τα επόμενα 3 χρόνια! "Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να κατακτήσω τίτλους", είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο διεθνής επιθετικό από Πράσινο Ακρωτήρι.

Αφού τις προηγούμενες ημέρες ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι είναι η 4η φετινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ, μετά από τους Όλσεν, Χαρίση και Κοροβέση! Μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ υποδέχθηκαν την νέα μεταγραφή με ένα video από τα... καλύτερα του Ροντρίγκεζ! Στις πρώτες του δηλώσεις ο 24χρονος πλάγιος επιθετικός αρχικά είπε τα εξής: "Νιώθω υπέροχα που βρίσκομαι εδώ σ' αυτό τον μεγάλο ελληνικό σύλλογο Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω εδώ. Ανυπομονώ να παίξω για τον ΠΑΟΚ".

Τι γνωρίζει για την νέα του ομάδα είπε: " Είδα στο internet ότι ο νέος Αθλητικός Διευθυντής είναι ο Άρνεσεν και προπονητής ο Ίγκορ Τούντορ. Γνώριζα ότι η ομάδα παίζει στο Europa League και είναι μία από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Είδα επίσης στο διαδίκτυο το ρεπορτάζ για τους φιλάθλους της ομάδας. Είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο ότι είναι υπέροχοι. Για μένα είναι ένας σύλλογος που θα παλέψει για το πρωτάθλημα και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ".

Για τις φιλοδοξίες του με την φανέλα του ΠΑΟΚ είπε: " Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι ένας καλός παίκτης για τον ΠΑΟΚ, για όλο τον σύλλογο και όσους βρίσκονται εδώ και είναι μέλη μίας καλής ομάδας. Επίσης θέλω να γίνω πρωταθλητής, να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι αυτό είναι η φιλοδοξία του κάθε παίκτη που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Θέλω να γίνω πρωταθλητής και ένας σπουδαίος παίκτης της ομάδας.

Για το πότε αναμένεται να είναι έτοιμος: «Για τώρα θέλω να ξεκινήσω να δουλέψω μέσα στις επόμενες εβδομάδες και ελπίζω να είμαι καλά και δυνατός για να αρχίσω να κάνω πράγματα.

Στο 2.45 προσφέρει η VistaBet το ειδικό στοίχημα να επικρατήσει ο ΠΑΟΚ από το πρώτο ημίχρονο στη ρεβάνς με την Σπαρτάκ Τρνάβα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα