"Όχι άλλα εύκολα λάθη, οχι κατάχρηση της μπάλας"... (Vids)

"Όχι άλλα εύκολα λάθη, οχι κατάχρηση της μπάλας"... (Vids)

Γιώργος Τσακίρης
"Όχι άλλα εύκολα λάθη, οχι κατάχρηση της μπάλας"... (Vids)

bet365

Ο Δέλλας δούλεψε ξανά και ξανά την κατοχή, την κυκλοφορία της μπάλας και το ασφυκτικό πρεσινγκ λέγοντας "χωρίς συγκέντρωση, τρέχετε σαν τρελοί"... ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΠΑΛΕΝΙΤΣΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Πολλή δουλειά ξεκίνησε ξανά στην κατοχή της μπάλας, τη σωστή κυκλοφορία αυτής και φυσικά το ασταμάτητο πρεσινγκ...

Ο Τραϊανος Δέλλας έδωσε και πάλι έμφαση στους συγκεκριμένους τομείς προκειμένου να διορθωθούν και να μην υπάρξουν ξανά τα λάθη που όλοι είδαμε στο φιλικό με την Ανόρθωση.

"Παίξτε απλά", "μην πήγαινουν όλοι εκεί που βρίσκεται η μπάλα", "χωρίς συγκέντρωση στο πρεσινγκ απλά τρέχετε σαν τρελοί και λανθασμένα χάνοντας μπάλα και θέσεις", "ανοίξτε το γήπεδο", "δώστε βοήθειες στον παίκτη που έχει την μπάλα", "πρέπει να έχετε αποφασίσει που θα κινηθείτε και που θα δώσετε την μπάλα προτού έρθει αυτή στην κατοχή σας" έλεγε μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός και στα λάθη φώναζε και ακουγόταν σε όλο το χωριό:

"Όχι άλλα λάθη στην πάσα, αυτά κάνετε και στο ματς και κάναμε εύκολα πουληματα. Όχι κατάχρηση της μπάλας, κρατήστε σωστά και παίξτε απλά"...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα