Επιστροφή και... ρεπό στη Κέρκυρα

Gazzetta team
Επιστροφή και... ρεπό στη Κέρκυρα

bet365

Στις προπονήσεις επέστρεψαν την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας μετά το νικηφόρο φιλικό κόντρα στον Παναιτωλικό την Κυριακή.

Επιστροφή στη... βάση τους σήμερα, Δευτέρα (3/8) για τους παίκτες της Κέρκυρας, μετά το νικηφόρο φιλικό με τον Παναιτωλικό (οι Φαίακες διανυκτέρευσαν στο Αγρίνιο και αναχώρησαν για το νησί οδικώς, μέσω Ηγουμενίτσας, το πρωί).

Το απόγευμα (Πλάντραφος), όσοι αγωνίστηκαν 60’+ αρκέστηκαν σε αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι, σε χαλαρό πρόγραμμα με μπάλα.

Εκτός προγράμματος έμεινε ο Παναγιώτης Ζορμπάς, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και ο Ντιόγκο (τραυματίστηκε στο χθεσινό φιλικό και υποβλήθηκε σε εξέταση για τον σαφή προσδιορισμό της κατάστασής του). Αντίθετα, κανονικά έδωσε το «παρών» ο Γιώργος Παρασκευαϊδης, ενώ πιο «ενεργά» μπήκε στο πρόγραμμα ο Αλέξανδρος Κόντος.

Γι’ αύριο, Τρίτη (4/8) έχει προγραμματιστεί ρεπό. Η δε επιστροφή των παικτών του Σάκη Τσιώλη στη... δουλειά θα γίνει την Τετάρτη (5/8), με διπλή προπόνηση (το πρωί στον Πλάντραφο, το απόγευμα στο ΕΑΚΚ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα