Γκονζάλες: "Βαρέθηκε ο κόσμος κάθε χρόνο το ίδιο παραμύθι"

Γκονζάλες: "Βαρέθηκε ο κόσμος κάθε χρόνο το ίδιο παραμύθι"

Gazzetta team
Γκονζάλες: "Βαρέθηκε ο κόσμος κάθε χρόνο το ίδιο παραμύθι"

bet365

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Τόνι Γκονζάλες με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην υπόθεση Λούκας για την απόκτηση του Ροντρίγκες, αλλά και για την κατάσταση στην ομάδα.

Ο Γκονζάλες με δηλώσεις του στο Αθλητικό Μετρόπολις, αρχικά μίλησε για την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες από τον ΠΑΟΚ λέγοντας τα εξής: "Είναι πολύ καλός παίκτης, έκανε πολύ καλές χρονιές στην Ελτσε και θα είναι καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Είχα πει βέβαια το ίδιο και για τον Ινιγο Λόπεθ, αλλά δεν έπιασε πολύ. Παίζει ρόλο για κάθε παίκτη πώς καταλαβαίνει την κουλτούρα της κάθε χώρας και αυτό δεν είναι εύκολο. Όταν είχε έρθει ο Λόπεθ είχα πει ότι είναι στόπερ πολυτελείας για τον ΠΑΟΚ. Ο Ροντρίγκες θα δώσει ταχύτητα και αυτό είναι σημαντικό. Το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει πέσει τα τελευταία χρόνια και χρειάζεται παίκτες με ταχύτητα".
Για τον Λούκας και τον ΠΑΟΚ:
"Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κρατήσει τον Λούκας, αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει. Ο Λούκας έκανε καταπληκτική χρονιά στη Λα Κορούνια, έναν τέτοιο παίκτη πρέπει να του δώσει ό,τι μπορεί ο ΠΑΟΚ. Μπορεί να κάνει τη διαφορά και θα τον κρατούσα, και μαζί με άλλους παίκτες πιστεύω ότι θα κάνει πολύ καλή πορεία η ομάδα. Πρέπει να αφήσουμε τους ανθρώπους που είναι στην ομάδα να κάνουν τη δουλειά τους και να έχουμε υπομονή. Όπως είχαν αφήσει τον Σάντος να κάνει τη δουλειά του και είχε ο ΠΑΟΚ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη".
Για το αν έμενε ο ίδιος, αν ήταν στη θέση του Λούκας:
"Δεν μπορώ να πω τι θα έκανα στη θέση του Λούκας. Ξέρει βέβαια κι αυτός ότι στην Ισπανία είναι διαφορετικά, αλλά ξέρει και τι σημαίνει ΠΑΟΚ και ο κόσμος του. Απλά ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει βαρεθεί το ίδιο παραμύθι κάθε χρόνο. Εγώ προσωπικά θα έμενα στον ΠΑΟΚ. Ο Σαββίδης μπορεί να του κάνει καλύτερη πρόταση και να μείνει".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα