ΠΑΟΚ: Ιδιαίτερα στο πρέσινγκ

ΠΑΟΚ: Ιδιαίτερα στο πρέσινγκ

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ιδιαίτερα στο πρέσινγκ

bet365

Στην σημερινή (3/8) προπόνηση του ΠΑΟΚ οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πολύ στο πρέσινγκ. Ο Ιγκόρ Τούντορ αφιέρωσε όλο το χρόνο στο συγκεκριμένο κομμάτι με μια σειρά από ασκήσεις που αφορούσε την γρήγορη ανάκτηση της μπάλας. Ανέβασε ρυθμούς ο Κίτσιου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο επίσημο site της ομάδας: "Σπάνια οι προπονήσεις του Ίγκορ Τούντορ έχουν μόνο μια θεματική ενότητα, σήμερα όμως ο προπονητής του ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία της προπόνησης στην Τούμπα για να επιμείνει σε μια πολύ βασική αρχή του παιχνιδιού του: το pressing. Όλη η προπόνηση αφιερώθηκε σε παραλλαγές της ίδιας άσκησης που αφορούσε την γρήγορη ανάκτηση της μπάλας μετά από μαζικό και συντονισμένο pressing και την διατήρησή της υπό ανάλογα πιεστικές συνθήκες.
Για λίγα λεπτά στο τέλος πραγματοποιήθηκε και οικογενειακό διπλό με εφαρμογή των ίδιων κανόνων πίεσης στη μπάλα.
Ο Στέλιος Κίτσιου ένιωσε τις ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη να υποχωρούν ανεβάζοντας ρυθμούς στο ατομικό του πρόγραμμα και αύριο θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς.
Κλάους και Χαρίσης ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα αποθεραπείας, όπως και ο Πόζογλου . Η ομάδα θα προπονηθεί αύριο τελευταία φορά επί ελληνικού εδάφους, όταν και θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Σλοβακία".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα