Μποροβήλος: «Στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια»

Gazzetta team
Μποροβήλος: «Στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια»

bet365

Αφού αρχικά επισήμανε πως οι αποφάσεις που πάρθηκαν στο σημερινό Δ.Σ ήταν ομόφωνες, ο πρόεδρος της Λίγκας Γιώργος Μποροβήλος αναφέρθηκε και στην δική του δικαστική... μάχη τονίζοντας πως στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια.

Δύο θέματα είχε προς συζήτηση το σημερινό Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας. Το ηλεκτρονικό εισιτήριο και ο κεντρικός χορηγός του πρωταθλήματος. Και στα δύο υπήρξε ομοφωνία, όπως τόνισε και ο πρόεδρος της Λίγκας Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε και στην δική του... μάχη με την δικαιοσύνη, επισημαίνοντας πως στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια.

Αναλυτικά ανέφερε: «Δύο ήταν τα κυρίαρχα θέματα σήμερα, ήταν το θέμα του κεντρικού χορηγού και του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Και οι δύο αποφάσεις είναι ομόφωνες και αυτό είναι σημαντικό. Έτσι, για ακόμα μια φορά, το συμβούλιο επιχειρεί να έχει μια τελική συζήτηση με τον ΟΠΑΠ, υπήρξε μια γενική κατεύθυνση και σε μια τέτοια λογική θα έχουμε συνέχεια στη χορηγία.

Όσον αφορά το ηλεκτρονικό εισιτήριο από τότε που ψηφίστηκε ο νόμος προσπαθεί να είναι συνεπής χρονικά και έχουμε συναντήσεις τόσο με την αρμόδια εταιρία όσο και με τους φορείς για να λειτουργήσουμε σύννομα. Σε μια διαπραγμάτευση υπάρχουν θέσεις και αντιθέσεις και προσπαθούμε να συγκεράσουμε τις απόψεις. Υπάρχει μια διάσταση σε μερικά σημεία αλλά με κοινή θέληση θα βρεθεί λύση.

Δεν θα σχολιάσω κάτι που δεν συζητήθηκε στο συμβούλιο, όπως οι δηλώσεις του Κου Βρέντζου. Έχουμε ακόμα ανοιχτά θέματα με την ομάδα Α και την ομάδα Β και έχουμε κάνει παρεμβάσεις και χρονικά και ελπίζουμε αυτή την εβδομάδα να κλείσουν αυτά τα θέματα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Εγώ θέλω να πω ότι έχει αποφανθεί η δικαιοσύνη, με έβγαλε αθώο από εν ενεργεία Αρεοπαγείτη και στα υπόλοιπα ζητήματα επισκέφτηκα τον Υπουργό Δικαιοσύνης και ζήτησα να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες. Δεν πρέπει σε κανένα στάδιο ο καθένας να ερμηνεύει όπως θέλει τις αποφάσεις και στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα