Ανάλυση και τακτική για Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Ανάλυση και τακτική για Ξάνθη

bet365

Ανάλυση του αγώνα με τον Πανσερραϊκό και τακτική περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση της Ξάνθης, που θα μείνει στο Le Chalet μέχρι το Σάββατο.

Μετά το φιλικό του Σαββάτου (1/8) και το ρεπό της Κυριακής (2/8), η Ξάνθη επέστρεψε στις προπονήσεις και συνέχισε την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ομιλία του Ραζβάν Λουτσέσκου στους παίκτες, κατά τη διάρκεια της οποίας ανέλυσε το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Στη συνέχεια, οι ακρίτες δούλεψαν σε αερόβιες ασκήσεις και στη βελτίωση της τακτικής. Έτσι, η προετοιμασία της Σκόντα θα συνεχιστεί με προπονήσεις τις επόμενες ημέρες, ενώ από τη Δευτέρα (3/8) μέχρι και το Σάββατο (8/8) οι ποδοσφαιριστές θα μείνουν στο ξενοδοχείο Le Chalet στις αθλητικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στα Πηγάδια.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα είναι προγραμματισμένα και δύο φιλικά ματς, με τη Βέροια εκτός έδρας την Τετάρτη (5/8 19:00) και με τον Ηρακλή εντός το Σάββατο (8/8 18:45).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα