Τι ζητάει και τι περιμένει η Φούλαμ για Μήτρογλου

Δημήτρης Τομαράς
Τι ζητάει και τι περιμένει η Φούλαμ για Μήτρογλου

bet365

H Φούλαμ δεν πρόκειται να δώσει θετική απάντηση στην Σπόρτινγκ, εάν δεν πάρει αυτά που θέλει. Τι περιμένει από Premier League, τι αξιώνει για την παραχώρησή του και τι ζητάει ο παίκτης.

Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας επιμένει για την απόκτηση του Μητρογκόλ, φτάνοντας έως τα 6,5 εκατ. ευρώ ως οψιόν αγοράς. H Φούλαμ από την άλλη δεν... καίγεται να δώσει τον Κώστα Μήτρογλου εάν δεν πάρει αυτά που θέλει. Ήτοι τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ για μονοετή δανεισμό που να έρθει cash και με τα χρήματα να δοθούν μέσα σε μία εβδομάδα και το λιγότερο 7 εκατ. ευρώ (σ.σ. θα προτιμούσε ακόμα καλύτερα τα 7,5 εκατ. ευρώ) για οψιόν αγορά.

Μάλιστα οι αξιώσεις για την ρήτρα είχαν ξεκινήσει από τα 9 εκατ. ευρώ. Η ουσία είναι πως οι Κότατζερς με λιγότερο από 7 εκατ. ευρώ δεν ικανοποιούνται για την παραχώρηση του παίκτη. Εκτός των άλλων αυτήν την στιγμή ομάδες σαν την Γουέστ Χαμ και την Κρίσταλ Πάλας έχουν (ξανά) στραμμένα τα μάτια τους πάνω στον Κώστα Μήτρογλου. Η Φούλαμ ουσιαστικά περιμένει να δει τι κρούσεις θα έχει από την Premier League για να πράξει μετά αναλόγως.

Αυτό δεν σημαίνει πάντως πως δεν υπάρχουν και άλλες αγγλικές ομάδες και από άλλες κατηγορίες πριν την Premier στο... κόλπο. Όσο για τον ίδιο τον παίκτη; Αναμφίβολα είναι άκρως θετικός στην προοπτική της Σπόρτινγκ. Όσο για το τι ζητάει. Ο διεθνής φορ θέλει ένα συμβόλαιο της τάξεως του 1,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους. Το αρχικό του συμβόλαιο με την Φούλαμ περιλάμβανε καθαρές αποδοχές στα 2,37 εκατ. ευρώ (σ.σ. χωρίς τα μπόνους). Πέρυσι στον Ολυμπιακό είχε ρίξει τις απαιτήσεις του περίπου στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Η σημερινή του ετήσια αμοιβή στον σύλλογο είναι στα 2 εκατ. ευρώ, λόγω του υποβιβασμού του από την Premier League. Με τα υπάρχοντα δεδομένα κανείς δεν μπορεί να προδικάσει με σιγουριά το πότε θα υπάρξουν οι τελικές εξελίξεις για την μεταγραφή του πρώην άσου του Ολυμπιακού. Είναι σίγουρο πως θα βρεθεί σε άλλη ομάδα, όμως οι μέχρι τώρα απόπειρες Τούρκων, Ιταλών αλλά και Πορτογάλων έχουν αποτύχει. Και φυσικά εκτός από την Φούλαμ θα πρέπει να βρεθεί και η χρυσή τομή με τον ίδιο τον παίκτη.

 

Τελευταία Νέα