Αυτός είναι ο Μουντιαλικός Ανσαριφάρντ που φέρνει ο Πανιώνιος!

Αυτός είναι ο Μουντιαλικός Ανσαριφάρντ που φέρνει ο Πανιώνιος!

bet365

Πριν από χρόνια ενδιαφέρθηκαν Έβερτον, Ντόρτμουντ, ενώ θεωρούνταν ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα στον κόσμο. Ένα χρόνο μετά την συμμετοχή του στο Μουντιάλ έρχεται για τον Πανιώνιο!

Ο Ιρανός επιθετικός της Οσασούνα, Καρίμ Ανσαριφάρντ βρίσκεται ήδη στη Νέα Σμύρνη προκειμένου να ενεργοποιηθεί ο δανεισμός του από τον ισπανικό σύλλογο.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει προηγουμένως να ξεπεραστεί ένα γραφειοκρατικό πρόβλημα.

Πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση για τον Πανιώνιο, με ενδιαφέρον βιογραφικό. Ο 25χρονος φορ, έγραψε ιστορία με την Σάιπα από το Ιράν πετυχαίνοντας 40 γκολ σε 61 ματς την τελευταία διετία της καριέρας του με τον σύλλογο της πατρίδας του.

Στο 5.10 προσφέρει η MyBet το ειδικό στοίχημα να σκοράρει πρώτος ο Πανιώνιος, στην πρεμιέρα της Super League επί του Ολυμπιακού.

Το 2012 αποχώρησε με προορισμό την Περσέπολις. Το συνόδευε η φήμη του δεινού σκόρερ, με τον θρύλο του ιρανικού ποδοσφαίρου Αλί Νταεί να τον χρίζει διάδοχο του. Πρόκειται ουσιαστικά για τον άνθρωπο που τον ανακάλυψε και διέγνωσε το ταλέντο του.

Πριν από τρία καλοκαίρια το όνομα του Ανσαριφάρντ ακούστηκε για Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σέλτικ, Έβερτον, ενώ η Στεάουα Βουκουρεστίου κατέθεσε πρόταση ύψους 200.000 ευρώ για εξάμηνο δανεισμό.

Κάποια εμπόδια με την στρατολογία είχαν ως συνέπεια να μπει φρένο στις φιλοδοξίες του Ιρανού στράικερ για μεταγραφή στην Ευρώπη.

Το έγκυρο περιοδικό World Soccer επέλεξε τον Ανσαριφάντ ως ένα από τα 100 μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου μαζί με τους Τσιτσαρίτο Ερνάντες και Τζακ Γουίλσιρ, ενώ και η επίσημη ιστοσελίδα της FIFA τον είχε κατατάξει στους παίκτες που άξιζε να παρακολουθήσει κάποιος το 2012!

Εκείνη την χρονιά κατετάγη στην 48η θέση των κορυφαίων σκόρερ του κόσμου. Έχοντας πάρει την φανέλα με το Νο10 στην εθνική Ιράν από τον ίδιο τον Αλί Νταεϊ αγωνίστηκε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, μπαίνοντας αλλαγή στην αναμέτρηση με την Βοσνία.

Το στιλ του παραπέμπει σε Τόμας Μίλερ, ενώ αγαπημένος του παίκτης είναι ο Φερνάντο Τόρες.

Ο 25χρονος Ιρανός μόλις πέρυσι κατόρθωσε να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Με την Οσασούνα ωστόσο δεν κατάφερε να δικαιολογήσει τον ντόρο γύρω από το όνομα του, αποτυγχάνοντας να σκοράρει σε 16 ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα