Μουντιάλ με 40 χώρες

Γιώργος Καραμάνος
Μουντιάλ με 40 χώρες

bet365

Ο Μισέλ Πλατινί θέλει την προεδρία της FIFA και λανσάρει... διευρυμένο Μουντιάλ, «λευκή κάρτα», πέντε αλλαγές και stop σε μεταγραφές ανηλίκων.

Βασίστηκε στις ψήφους των μικρότερων χωρών της Ευρώπης για να ανέλθει στην ηγεσία της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας. Και έκανε πράξη τις υποσχέσεις του προς αυτές. Αφού έδωσε τη δυνατότητα στους πρωταθλητές τους να έχουν καλύτερες πιθανότητες να εισέλθουν στο Champions League, διεύρυνε και το EURO με αποκορύφωμα αυτό που θα συμβεί το 2016.

Τώρα ο Μισέλ Πλατινί θέλει να κάνει το ίδιο και με το Μουντιάλ. Για να πείσει να τον ψηφίσουν, θα αναγγείλει ότι εάν βγει πρόεδρος της FIFA, θα κάνει Παγκόσμιο Κύπελλο όχι με 32, αλλά με 40 χώρες!

Δεν θα είναι όμως μόνο αυτές οι καινοτομίες που σκοπεύει να πλασάρει. Στόχος του είναι τρία ακόμα σημαντικά θέματα. Πρόκειται αρχικά για την «λευκή κάρτα», η οποία θα σημαίνει 10λεπτη αποβολή την ώρα του αγώνα. Εν συνεχεία θέλει δύο ακόμα πρόσθετε αλλαγές όταν υπάρχει παράταση και τέλος να απαγορευτούν οι μεταγραφές για παίκτες κάτω των 18 ετών!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα