Μετά τον Ντι Μαρία, ο Ράφαελ

Κώστας Ζάλιαρης
Μετά τον Ντι Μαρία, ο Ράφαελ

bet365

Άμεσα και δεύτερη αποχώρηση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού μετά τον Άνχελ Ντι Μαρία, στη Γαλλία για να συνεχίσει την καριέρα του στη Λιόν, θα μετακομίσει ο Ράφαελ.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας αναμένεται εντός της ημέρας να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των «λιονέ» και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε έμμεσα και ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

Απαντώντας σε έναν διαδικτυακό του φίλο που του ευχόταν τα καλύτερα για το μέλλον, ο Ράφαελ «μαρτύρησε» τη μεταγραφή και σύμφωνα με την «Equipe», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πάρει 4 εκατ.ευρώ για την παραχώρησή του.

Υπενθυμίζεται πως από το βράδυ της Κυριακής έχει αφιχθεί στη Ντόχα του Κατάρ και ο Ντι Μαρία για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει με τους Άραβες ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα