Δέλλας: «Θα αλλάξουμε τα λάθη»

Δέλλας: «Θα αλλάξουμε τα λάθη»

Γιώργος Τσακίρης
Δέλλας: «Θα αλλάξουμε τα λάθη»

bet365

Ο Τραϊανός Δελλάς εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ΑΕΚ θα αλλάξει τα λάθη που έκανε στο σημερινό φιλικό με την Ανόρθωση και παραδέχτηκε πως ήταν το χειρότερο παιχνίδι. ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΟΠΑΛΕΝΙΤΣΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Στα πολλά λάθη που έκανε η ΑΕΚ στο φιλικό με την Ανόρθωση στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα στην Οπαλένιτσα της Πολωνίας. Ο τεχνικός της Ένωσης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα διορθώσει τα λάθη για να έρθει στο επίπεδο που επιθυμεί.

«Τα φιλικά παιχνίδια είναι για να αξιολογούμε ποδοσφαιριστές, συμπεριφορές και πρέπει να προχωρήσουμε. Στο τέλος θα καταφέρουμε αυτό που θέλουμε. Έχουμε διαπιστώσει τα λάθη και θα τα αλλάξουμε. Σήμερα ήταν το χειρότερο παιχνίδι από τότε που είμαι εγώ στην ομάδα. Είναι πολύ χρήσιμα πολύ αυτά τα παιχνίδια», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα