Τα... ευχαριστώ του Ροντρίγκεζ στην Έλτσε

Gazzetta team
Τα... ευχαριστώ του Ροντρίγκεζ στην Έλτσε

bet365

Λίγο πριν αναχωρήσει για την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, ο Γκάρι Ροντρίγκεζ ευχαρίστησε μέσω Instagram τους φιλάθλους της Έλτσε.

Την Δευτέρα ο Γκάρι Ροντρίγκεζ αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, με τον παίκτη από το Πράσινο Ακρωτήρι να μην ξεχνά τους φίλους της Έλτσε και με μήνυμά του στο Instagram να τους ευχαριστεί, όπως και την πρώην ομάδα του.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ροντρίγκεζ έχει ως εξής: «Αγαπητοί οπαδοί, Όπως γνωρίζετε, από σήμερα και επίσημα δεν αποτελώ μέρος της Έλτσε. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη και την αγάπη που μου δείξατε από την άφιξή μου στο σύλλογο. Θα είναι κάτι που θα το έχω για πάντα στην καρδιά μου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την ομάδα της Έλτσε για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην Primera Division. Kάποιες πληροφορίες που αναφέρονται σε μένα, αλλά και μερικές καταστάσεις είναι εντελώς εσφαλμένες. Οι τελευταίοι μήνες υπήρξαν πολύ δύσκολοι για μένα και για την Έλτσε. Αυτό με οδήγησε να λάβω κάποιες αποφάσεις για το καλό της οικογένειάς μου. Λυπούμαι βαθύτατα που οι δρόμοι μας θα πρέπει να χωριστούν με αυτό τον τρόπο, αλλά βαθιά μου επιθυμία είναι να δω την Έλτσε στην Primera Division και πάλι το συντομότερο δυνατόν. Με αυτό την μεγάλη υποστήριξη που δείχνεται αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!! Με εκτίμηση, Garry Rodrigues».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα