Μεγάλη μαγκιά από Λούκας

Μεγάλη μαγκιά από Λούκας

Μεγάλη μαγκιά από Λούκας

bet365

O Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για τον απίστευτο τρόπο που ο Λούκας πετυχαίνει πάντα αυτό που θέλει και για τα περιθώρια που στενεύουν για τον ΠΑΟΚ.

Εδώ και καιρό σημειώσαμε ότι πρόκειται για ξεχωριστή περίπτωση στον φετινό ΠΑΟΚ. Ένας ποιοτικός παίκτης, ο οποίος δεν θέλει να παραμείνει στην ομάδα και γι’ αυτό απαιτείται ξεχωριστή διαχείριση.

Ο Λούκας Πέρεθ καταφέρνει και πρωταγωνιστεί για τον ΠΑΟΚ, είτε με τις αγωνιστικές του επιδόσεις (δύο καλά εντός έδρας ματς στην Ευρώπη) είτε με όλα τα άλλα που κάνει, με σκοπό να φύγει, για να παίξει στη Λα Κορούνια. Στο τέλος είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα καταφέρει τον στόχο του, όπως άλλωστε κάνει σε ΟΛΗ του την καριέρα! Με έναν φοβερό τρόπο, λες και μπορεί να εκβιάζει τις ομάδες που ανήκει!

Πριν τέσσερα χρόνια έπαιζε στην Καρπάτι του Λβιβ και όταν ενδιαφέρθηκε γι’ αυτόν ο ΠΑΟΚ, κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο να τους πείσει ότι έπρεπε να γίνει η μεταγραφή. Αυτό έγινε αφού πήγε δανεικός στη Ντιναμό Κιέβου, όπου τα έκανε μπ…λο και μετά από μικρή καθυστέρηση, πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, ο οποίος τότε «έκανε κόμμα» με τον μάνατζερ του.

Μετά από ένα χρόνο δεν ήθελε να παίξει στον ΠΑΟΚ. Είχαν μεσολαβήσει και κάτι κυνηγητά στη Μεσήμβρια μετά τον τελικό κυπέλλου, ήταν τότε που εμφανίστηκε και η Λα Κορούνια. Το παιδικό του όνειρο δηλαδή. Η ομάδα της γενέτειράς του. Πώς τα κατάφερε, τι σκέφτηκε, τι είπε στον Βρύζα για την οικογένειά του που τον χρειάζονταν, εκείνος ξέρει… Τον σκοπό του τον πέτυχε πάντως και πήγε δανεικός στη Λα Κορούνια, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν είχε στο ρόστερ ούτε καλύτερό του, ούτε καν άλλους ακραίους πέρα από τον Μακ!

Έπαιξε εκεί, ξεπέρασε τραυματισμούς, κάτι φάπες από οπαδούς, κατάφερε και έσωσε την ομάδα στο τέλος και φέτος γύρισε στην Θεσσαλονίκη.

Εδώ έφθασε καθυστερημένος, χρησιμοποιώντας κάποιες αστείες δικαιολογίες. Στην προετοιμασία έκανε 2-3 χαζομάρες και τιμωρήθηκε. Στην πορεία μεταπείστηκε για να βοηθήσει (τα κατάφεραν Άρνεσεν και Τούντορ) και τώρα τελευταία έπαιξε όλο αυτό το θέατρο με τους αποχαιρετισμούς, για να πιέσει όσο μπορεί και τελικά να πετύχει την μεταγραφή.

Το εκπληκτικό με τον Λούκας δεν είναι όλα όσα κάνει… Αλλά το ότι στο τέλος δικαιώνεται!

Πώς δηλαδή τώρα, στο ενδιάμεσο δύο ευρωπαϊκών αγώνων, ο ΠΑΟΚ του δίνει άδεια να πάει στην Ισπανία και να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του; Έχει κάτι στα χέρια του και τους απειλεί στην Τούμπα και πέτυχε αυτό το απίστευτο ταξίδι; Λες και δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι επικοινωνίας; Λες και δεν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι να πάνε στην Ισπανία, ή να έρθουν οι Ισπανοί στην Θεσσαλονίκη; Λες και δεν μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο από την Παρασκευή και μετά, αφού ο ΠΑΟΚ τελειώσει με τους Σλοβάκους; (Είναι παράλογες όλες αυτές οι απορίες;)

Βγάζουμε το καπέλο στον Λούκας και στον μάνατζέρ του! Είναι οι πιο μάγκες από όλους. Κάνουν ό,τι θέλουν, όπως θέλουν και όποτε θέλουν… Και στο τέλος δικαιώνονται!

* Κατά τα άλλα ο ΠΑΟΚ δεν έχει πολλά άλλα περιθώρια χρόνου, μέχρι να ξεκινήσουν οι μαζεμένοι αγώνες. Χρειάζεται αρκετούς παίκτες και πρέπει ο Τούντορ να έχει χρόνο για να τους βάλει στο κλίμα της ομάδας που φτιάχνει. Σύντομα θα ανακοινώσει παίκτες η ΠΑΕ. Αυτό είναι σίγουρο. Ίσως και πολλούς μαζί. Το θέμα είναι… τι είδους παίκτες θα ανακοινώσει…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.