Πρόταση της ΑΕΚ για Μπουονανότε

Πρόταση της ΑΕΚ για Μπουονανότε

Γιώργος Τσακίρης
Πρόταση της ΑΕΚ για Μπουονανότε

bet365

Τρέχει την περίπτωση του Αργεντινου μεσοεπιθετικου η ΑΕΚ που έκανε προσφορά για συνιδιοκτησια στην Γρανάδα.

Μετά την οριστικοποίηση της απόκτησης του Καρίμ Χαφέζ, η προσοχή των ανθρώπων της ΑΕΚ στρέφεται στην επόμενη περίπτωση που βρίσκεται στην σχετική λίστα των ανθρώπων της Ένωσης.

Αυτή ακούει στο όνομα του Ντιέγκο Μπουονανότε, που ανήκει στην Γρανάδα, αλλά παίζει με την μορφή δανεισμού στην πατρίδα με την φανέλα της Κίλμες...

Ο 27χρονος Αργεντίνος είναι ψηλά στην λίστα των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι μάλιστα φέρονται να κατέθεσαν επίσημη πρόταση για την απόκτησή του στην Ισπανική ομάδα.

Λόγω μάλιστα του υψηλού συμβολαίου που έχει και φτάνει τα 1,2 εκατομμύρια, η προσφορά (σύμφωνα με το enwsi.gr) αφορά την συνιδιοκτησία του παίκτη, με την ΑΕΚ να καταβάλει για τον πρώτο χρόνο περίπου 400-500.000 για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει την διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η απάντηση της Γρανάδα, αναμένεται να φτάσει στην Ένωση μέσα στην εβδομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα