Ανάλυσέ το... (vid)

Ανάλυσέ το... (vid)

Gazzetta team
Ανάλυσέ το... (vid)

bet365

Στο Κορωπί για να «κατασκοπεύσουν» την Μπριζ στο τελευταίο της παιχνίδι με την Μαλίν, βρέθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Βιντεοθεραπεία περιελάμβανε αποκλειστικά και μόνο το πρόγραμμα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, καθώς πλέον η προετοιμασία τους για την ρεβάνς με τους Βέλγους μπαίνει στην τελική ευθεία.

Οι «πράσινοι« το πρωί της Κυριακής, βρέθηκαν στο «Γεώργιος Καλαφάτης», προκειμένου το παιχνίδι της Μπριζ με την Μαλίν, το οποίο έληξε με την ομάδα του Μισέλ Πρεντόμ να κερδίζει 3-0.

Ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του, το είχαν δει και νωρίτερα, προκειμένου να ετοιμάσουν τις παρατηρήσεις που θα έπρεπε να επισημάνουν στους παίκτες λίγες ώρες αργότερα, σχετικά με τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της Μπριζμ.

Στο 2.65 προσφέρει η MyBet το ειδικό στοίχημα να μην σημειωθεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο της ρεβάνς του Βελγίου.


Φυσικά, εκεί που στάθηκε περισσότερο ο «Ολλανδός» είναι στον τρόπο ανάπτυξης των Βέλγων, καθώς ο βασικός στόχος είναι να διατηρηθεί το μηδέν στην άμυνα, ενώ έδειξε και κάποιες αδυναμίες που παρουσιάζει η αντίπαλος του «τριφυλλιού» αμυντικά.

Αμέσως μετά, οι «πράσινοι» έμειναν ελεύθεροι και ανανέωσαν το ραντεβού στο Κορωπί για την Δευτέρα το απόγευμα, όταν και θα γίνει η τελευταία εν Ελλάδι προπόνησή τους, πριν την αναχώρηση για το Βέλγιο την Τρίτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα