Ερχεται κι άλλο... αστέρι στον Αστέρα

Ερχεται κι άλλο... αστέρι στον Αστέρα

bet365

Στο gazzetta.gr διαβάσατε για την κίνηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Αγκουστίν Μπαράν κι οι Αρκάδες ετοιμάζουν την απόκτηση ενός ακόμη νεαρού μικρού «αστεριού».

Σας είχαμε γράψει για το το ότι στον Αστέρα Τρίπολης έχουν στρέψει την προσοχή τους και στο μέλλον. Πέρα από την κίνηση να δοθούν στον Παναρκαδικό δέκα παίκτες από τη Νέων, η ομάδα της Τρίπολης ετοιμάζεται να αποκτήσει τον 20χρονο Αγκουστίν Μπαράν από την Πενιαρόλ.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας δεν στέκονται μόνο εκεί και αναμένεται να κάνουν άλλη μια κίνηση τέτοιου επιπέδου, η οποία φυσικά και αναμένεται να έχει... λάτιν απόχρωση.

Σε απόδοση 2.50 στη Novibet η πιθανότητα να ξεκινήσει νικηφόρα στην Super League ο Αστέρας Τρίπολης.

Όσο για το θέμα του Χερόνιμο Μπαράλες, δεν υπάρχει ακόμη κάποια εξέλιξη με την πρόταση από το Μεξικό να «παίζει» δυνατά για τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος, ενώ πάντα στο παιχνίδι της απόκτησής είναι και σύλλογος από το Αραβικά Εμιράτα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα