Φιλικό: Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 (vid)

Νίκος Τσιώκος
Φιλικό: Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 (vid)

bet365

Ένα γκολ από πολύ νωρίς ήταν αρκετό για τον Αστέρα για να επικρατήσει 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο φιλικό που έγινε στην Τρίπολη, με τους Ηπειρώτες να χάνουν πέναλτι με τον Τσάβες.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε για τον Αστέρα το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο διεξήχθη στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης το Σάββατο (1/8). Οι Αρκάδες πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 3', με δυνατό σουτ του Σκούρτη έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Η συνέχεια ήταν νευρική, με τα πολλά σκληρά μαρκαρίσματα να κυριαρχούν και τον «Άγιαξ» να κερδίζει πέναλτι στο 35' σε χέρι του Τορμένα. Ο Τσάβες ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Κοσίτσκι έπεσε σωστά και απέκρουσε διατηρώντας το 1-0 υπέρ της ομάδας του.

Μάλιστα, τα μαρκαρίσματα συνεχίστηκαν μέχρι την ανάπαυλα και κάποια εξ' αυτών έφεραν και μικροεντάσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Στην επανάληψη έγιναν πολλές αλλαγές, τις περισσότερες εκ των οποίων ο Γιάννης Πετράκης έκανε κατά τη διάρκεια του ματς, τη στιγμή που ο Στάικος Βεργέτης άλλαξε σχεδόν όλη την ενδεκάδα από την έναρξη αυτής.

Οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αυτού και είχαν τρεις καλές στιγμές. Η εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Λανθαρότε πέρασε... ξυστά από το αριστερό δοκάρι του Βελλίδη στο 53', όπως και το σουτ του Χαμντανί στο 66', ενώ ούτε αυτό του Ιγκλέσιας δύο λεπτά αργότερα βρήκε δίχτυα.

Προς το τέλος της αναμέτρησης ο ΠΑΣ βγήκε μπροστά και έψαξε την ισοφάριση έχοντας κάποιες καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση. Ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε με τις γροθιές την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη στο 85', με τον Τσουκαλά να αποτυγχάνει να «κρεμάσει» τον γκολκίπερ του Αστέρα με ψηλοκρεμαστό σουτ από πολύ μακριά δύο λεπτά αργότερα.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το κακό πλασέ του Σαπαλίδη στο 91', το οποίο δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει ο Θεοδωρόπουλος. Έτσι, σ' ένα ματς που δεν είχε και πάρα πολλές φάσεις οι δύο ομάδες έδειξαν ότι ακόμα χρειάζονται δρόμο για να είναι έτοιμες για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις

Αστέρας (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι (60' Θεοδωρόπουλος), Ζησόπουλος (46' Μούκαμ), Παντελιάδης (64' Κυριακόπουλος), Αλόκο (46' Σανκαρέ), Τορμένα (46' Γκοϊάν), Γουάτο (46' Ιγκλέσιας), Ντουντού (46' Χαμντανί), Δημούτσος (46' Μάσα), Σκούρτης (46' Μπερτόλιο), Φούντας (46' Λανθαρότε), Μπαράλες (41' Γιάννου).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης (70' Περιστερίδης), Αυγενίκου (46' Σκόνδρας), Καρανίκας (68' Κοζάκης), Μπέριος, Ναδάλες (60' Μυρθιανός), Ακόστα (60' Ηλιάδης), Τσουκαλάς, Τζημόπουλος (68' Κοζορώνης), Ίλιτς (76' Γαρουφαλιάς), Τσάβες (68' Κρητικός), Μανιάς (60' Σαπαλίδης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα