Σαββίδης: «Καθυστερούμε, τρέξτε τις μεταγραφές»

Σαββίδης: «Καθυστερούμε, τρέξτε τις μεταγραφές»

Απόστολος Παγώνης
Σαββίδης: «Καθυστερούμε, τρέξτε τις μεταγραφές»

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr o Ιβάν Σαββίδης στην τελευταία συνάντηση που είχε με τα στελέχη της διοίκησης (Αγγελίδη-Άρνεσεν) ζήτησε να τρέξουν τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ζήτησε να μάθει και τους λόγους που υπάρχει αυτή η ανομβρία στα μεταγραφικά θέματα.

Μεταγραφές με το σταγονόμετρο γίνονται στον ΠΑΟΚ καθώς εκτός από Ρόμπιν Όλσεν, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται ν' ανακοινώσει την δεύτερη καλοκαιρινή του μεταγραφή, τον Γκάρι Ροντρίγκες. Αυτή η μεταγραφική ανομβρία, όπως είναι φυσικό επακόλουθο, έχει φέρει ανησυχία στον κόσμο που βλέπει και φέτος την ομάδα του να μην μπορεί να ενισχυθεί σημαντικά. Μετά μάλιστα και την απόφαση του προπονητή να τεθούν στο περιθώριο αρκετοί ποδοσφαιριστές, στο μυαλό όλων έρχεται η περσινή χρονιά με τους Αναστασιάδη και Βρύζα να μην μπορούν να αποφασίσουν για τα μεταγραφικά.

Δεν είναι μόνο οι φίλαθλοι που βγάζουν μια ανησυχία, αλλά και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης. Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου με την απόφαση του να φέρει στην Τούμπα τον Φράνκ Άρνεσεν έδειξε πως την νέα χρονιά θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα έχει το DNA του πρωταθλητή. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να έρθει νέο αίμα στην ομάδα που θα συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους παίκτες. Μπορεί οι επιλογές του αθλητικού διευθυντή να έχουν βγει και αναφερόμαστε τους Τούντορ και Όλσεν, όμως η ομάδα φωνάζει πως χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις γραμμές.

Στην τελευταία συνάντηση που είχε ο Ιβάν Σαββίδης, με τους Ιάκωβο Αγγελίδη και Φράνκ Άρνεσεν, εξέφρασε τον προβληματισμό του για την μεταγραφική στασιμότητα. Ζήτησε να μάθει γιατί υπάρχει κωλυσιεργία στην έλευση νέων παικτών τι στιγμή που η ομάδα έχει επίσημες υποχρεώσεις και σύντομα θα ξεκινήσει και το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έδωσε εντολή να τρέξουν τα μεταγραφικά άμεσα προκειμένου να κλείσουν οι παίκτες και να ενισχυθεί η ομάδα. "Καθυστερούμε, τρέξτε τα μεταγραφικά. Ο χρόνος είναι λίγος", φέρετε να έχει πει ο Σαββίδης στον πρόεδρο της ΠΑΕ και τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα