Φιλική νίκη με «Τριάντα»

Φιλική νίκη με «Τριάντα»

Νίκος Αθανασίου
Φιλική νίκη με «Τριάντα»

bet365

Ο Παναθηναϊκός με σκόρερ τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο επιβλήθηκε 1-0 του Άρη Λέμεσου στην Λεωφόρο, με τον Αναστασίου να δίνει χρόνο συμμετοχής και στους «κομμένους» Ντίνα και Σπυρόπουλο.

Το μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό είναι στην ρεβάνς της Τετάρτης στο Μπριζ. Ο Γιάννης Αναστασίου θέλοντας να έχει όλους τους παίκτες στην... τσίτα ζήτησε ένα φιλικό στο ενδιάμεσο των δύο αγώνων και η αποψινή αναμέτρηση με τον Άρη Λεμεσού στην Λεωφόρο ήταν προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς εκ των «πρασίνων» αλλά και στους «κομμένους» για να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους ενόψει της επόμενης ποδοσφαιρικής τους στέγης.

Στο φιλικό που έγινε κεκλεισμένων των θυρών για οπαδούς και δημοσιογράφους, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε 1-0 με σκόρερ τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο. Ο νεαρός στόπερ πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Καλτσά στο 40' και έστειλε την μπάλα στο πλεκτό.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Στιλ, Μπούρμπος (65' Σπυρόπουλος), Χουχούμης (65' Νάνο), Τριανταφυλλόπουλος, Σάντσεθ (46' Μαρινάκης), Δώνης, Λαγός, Ατζαγκουν (65' Αγγελοπουλος), Λουντ (65' Ντίνας), Πέτριτς (65' Κλωναρίδης), Καλτσάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα