«Έσπασε» τα δοκάρια η Ξάνθη!

Νίκος Τσιώκος
«Έσπασε» τα δοκάρια η Ξάνθη!

bet365

Στο πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους η Ξάνθη αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, ενώ είχε τρία δοκάρια!

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι της εν Ελλάδι έδωσε το Σάββατο (1/8) η Ξάνθη, που αντιμετώπισε τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. Οι ακρίτες ήταν καλύτεροι, ειδικά στο πρώτο μέρος, όμως σημάδεψαν τα δοκάρια τρεις φορές και δεν κατάφεραν να σκοράρουν κόντρα στα «λιοντάρια».

Η Σκόντα είχε αρκετές καλές στιγμές, με πρώτη το σουτ του Ορφανίδη μόλις στο 2', το οποίο πέρασε εκτός, ενώ αυτό του Σολτάνι απέκρουσε ο Ανδρούτσος στο αμέσως επόμενο λεπτό. Στο 17' ήρθαν τα δύο πρώτα δοκάρια της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου στην ίδια φάση.

Πρώτα η μπάλα βρήκε στη συμβολή των δοκών, έπειτα από κεφαλιά αντιπάλου σε σέντρα του Σολτάνι, και εν συνεχεία η νέα κεφαλιά του Καπετάνου σταμάτησε στο οριζόντιο. Ο γκολκίπερ του Πανσερραϊκού «έβγαλε» τα σουτ του Γουάλας στο 26' και στο 33', όπως και αυτό του Έλτον στο 39', ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό η Ξάνθη έφτασε στο γκολ με τον Καπετάνο, αλλά αυτό ακυρώθηκε.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το τρίτο δοκάρι των Θρακιωτών, αφού η κεφαλιά του Καρυπίδη ήταν αυτή τη φορά που σταμάτησε στο αριστερό του Ανδρούτσου, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Λουσέρο.

Στην επανάληψη κυριάρχησαν οι αλλαγές, ο ρυθμός έπεσε, οι δύο ομάδες είχαν κάποιες ευκαιρίες, με καλύτερη όλων το σουτ του Τόμιτς στο 67', το οποίο έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μέλκα, αλλά γκολ δεν είχαμε και το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στις Σέρρες.

Όσον αφορά τον Πανσερραϊκό, απείλησε με μακρινά σουτ των Παπαστεργίου, Ρούτση στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο ήταν αξιόλογη στιγμή του Ρομάριο στο 86', όταν το σουτ που επιχείρησε δε βρήκε δίχτυα.

Οι συνθέσεις

Σκόντα Ξάνθη πρώτου ημιχρόνου: Τσενάμο, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Καρυπίδης, Γουάλας, Βασιλακάκης, Έλτον, Λουσέρο, Σολτάνι (30' λ.τρ. Φασίδης), Ορφανίδης Π., Καπετάνος.

Σκόντα Ξάνθη δευτέρου ημιχρόνου: Δεμένικος, Μπέρτος, Ζαραδούκας, Λισγάρας, Καρυπίδης (68' Χατζητερζόγλου), Παπαστεριανός, Τόμιτς, Λουσέρο (68' Κολλαράς), Φασίδης, Ορφανίδης Π. (54' Νάκας), Ράνος.

Πανσερραϊκός πρώτου ημιχρόνου: Ανδρούτσος, Στεριανός, Βιτλής, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Τσιμίκας, Μπαντάκ, Ρούτσης, Μπονέρης, Τσομαχασβίλι, Παπαστεργίου.

Πανσερραϊκός δευτέρου ημιχρόνου: Μέλκας, Στεριανός, Καψάλης, Σιάκκας (73' Βιτλής), Κουκόλης, Ανδρέου, Μπαλού, Ατματζίδης, Προβατίδης, Ντα Κόστα, Ρομάριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα