Ξέσπασε η Μπριζ! (gTV)

Ξέσπασε η Μπριζ! (gTV)

Νίκος Αθανασίου
Ξέσπασε η Μπριζ! (gTV)

bet365

Ενα τρομερό αυτογκόλ στο φινάλε του πρώτου μέρους ήταν αρκετό για να προηγηθεί η Μπριζ απέναντι στην Μαλίν, να αλλάξει την ψυχολογία της και να επιβληθεί με 3-0! Rotation από τον Πρεντόμ, εξαιρετικοί Ντιρξ και Ντιαμπί.

Ο Μισέλ Πρεντόμ ξεκίνησε με τον Μπρουσέζ κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ τον Ντεμπόκ, δεξί τον Κόολς και τον Ντουάρτε με τον Ντενσβίλ στα στόπερ. Σίμονς και Βόρμερ τα αμυντικά χαφ, με τον Βάνακεν να παίζει μπροστά τους. Αριστερό εξτρέμ ο Μπομπό, δεξί ο Ντιρξ και στην κορυφή της επίθεσης ο Ουλάρε. Στον πάγκο έμεινε ο Βάσκεσ, ο Ντεφό, ο Ντιαμπί και ο Μεσελέ που είχαν ξεκινήσει στην Λεωφόρο.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού ήταν εκείνη που πήρε από νωρίς τον έλεγχο της μπάλας, έκλεισε στην περιοχή της την Μαλίν αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές στην τελική προσπάθεια. Μια ανούσια κατοχή της μπάλας και μέχρι εκεί, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να... ξεμυτίσουν.

Η Μπριζ στο τελευταίο δεκάλεπτο βελτίωσε την δημιουργική της εικόνα. Στο 44' ο Βόρμερ σε κενό τέρμα προτίμησε να «σκάψει» την μπάλα και έδωσε την ευκαιρία στην άμυνα της Μαλίν να διώξει πάνω στην γραμμή ενώ στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους.

Κατά λάθος! Σε μια φάση που η Μπριζ... έπιασε το τζόκερ! Ο Ντουάρτε σούταρε από μακριά, ο Παούλουσεν προσπάθησε να απομακρύνει στο ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πήρε φάλτσα και κατέληξε στην εστία της Μαλίν. Σε γενικές γραμμές η Μπριζ έδειξε πως δεν βρίσκεται σε καλά φεγγάρια και είναι ενδεικτικό πως με εξαίρεση το τυχερό γκολ, είχε όλη και όλη μια καλή στιγμή στο ματς απέναντι σε μια χαμηλής δυναμικότητας ομάδα.

«Δαίμονας» Ντιαμπί και άλλη ψυχολογία

Στο ημίχρονο, ο Πρεντόμ έδωσε ανάσες στον Μπομπό και έριξε στο ματς τον Ντιαμπί για να έχει ρυθμό ενόψει Παναθηναϊκού. Ο Αφρικανός άσος μπήκε φουριόζος, έδωσε το απρόβλεπτο στο παιχνίδι της Μπριζ και με μια ενέργεια στο 53'... καθάρισε το παιχνίδι. Κέρδισε το πέναλτι με ωραία «μπούκα» από αριστερά, το εκτέλεσε εύστοχα και διαμόρφωσε το 2-0.

Το γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους ήταν ξεκάθαρο πως έδωσε άλλη ψυχολογία στην Μπριζ, η οποία στο 63' με τον Ντιρξ έφτασε στο 3-0 μετά από εξαιρετική μπαλιά του Ντουάρτε. Ο Ουλάρε έχασε το... άχαστο λίγο αργότερα για το 4-0 και το τελευταίο τέταρτο ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα. Η Μπριζ κατέβασε ταχύτητα ενόψει Παναθηναϊκού ενώ η Μαλίν ήταν ανήμπορη να κάνει το παραμικρό.

Με βάση τα όσα έδειξε η Μπριζ, δεδομένα έφτιαξε την κακή της ψυχολογία μετά τις τρεις σερί ήττες από Γάνδη, Σιντ Τρούιντεν και Παναθηναϊκό, δεδομένα ξεκούρασε βασικούς ποδοσφαιριστές ενώ έδειξε πως όταν βρει ρυθμό στην έδρα της το γήπεδο... κατηφορίζει. Φυσικά, η Μαλίν είναι ομάδα χαμηλής δυναμικότητας και απέναντι στον Παναθηναϊκό το έργο των Βέλγων μόνο εύκολο δεν θα είναι...

Μπριζ: Μπρουσέζ, Ντεμπόκ, Κόολς, Ντουάρτε, Ντενσβίλ, Σίμονς, Βόρμερ, Βάνακεν, Μπομπό(46' Ντιαμπί), Ντιρξ(76' Ντε Σούτερ), Ουλάρε(68' Στορμ)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα