Ταλεντάρα από Ουρουγουάη ο Αστέρας!

Αντώνης Σαούλης
Ταλεντάρα από Ουρουγουάη ο Αστέρας!

bet365

Κοντά σε ένα μεγάλο μεταγραφικό χτύπημα ο Αστέρας Τρίπολης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με την Πενιαρόλ για τον Αγκουστίν Μπαράν!

Εναν από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες της Ουρουγουάης είναι κοντά στον Αστέρα Τρίπολης! Ο Αγκουστίν Μπαράν, διεθνής επιθετικός με τη Νέων είναι ένα βήμα από τους Αρκάδες, αφού η Πενιαρόλ τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τον Αστέρα σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr. Οι Τριπολιτσιώτες κινούνται πλέον σε... άλλα πρότυπα, έχουν μάτια σε όλη τη Νότιο Αμερική και φροντίζουν να κάνουν δικά τους μεγάλα ταλέντα. Ενα από αυτά είναι και ο Μπαράν, ο οποίος έχει φροντίσει με τις εμφανίσεις του με την ομάδα Νέων της χώρας του να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Μάλιστα, πέρσι η Καϊσέρισπορ είχε κάνει κρούση που άγγιζε τα 3.5 εκατ. δολάρια! Μπορεί να παίξει εξαιρετικά τόσο στο αριστερό άκρο της επίθεσης όσο και στο κέντρο, ταχύτατος και αρκετά δυνατός παίκτης, ο οποίος με την Εθνική Νέων σε 8 συμμετοχές έχει δυο τέρματα. Πολύ δυνατός με το κεφάλι, έχει αγωνιστεί και ως δεύτερος επιθετικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα