«Γκουίθα πέθανε!»

Γιώργος Καραμάνος
«Γκουίθα πέθανε!»

bet365

Ο Ντάνι Γκουίθα που κάποτε σκόραρε σε EURO κατά της Ελλάδας, πήγε στην Κάδιθ, την οποία παλιά έβριζε και οι οπαδοί της θέλησαν να τον λιντσάρουν.

Τον θυμάστε τον Ντάνι Γκουίθα; Εκείνον τον Ισπανό επιθετικό που τα... έσπαγε με Χετάφε, Μαγιόρκα και που το 2008 σήκωσε το EURO; Εκείνον που στο 88' είχε σκοράρει κόντρα στην Ελλάδα για την ήττα μας με 2-1; Στα 35 του λοιπόν και αφού περιπλανήθηκε σε Τουρκία, Μαλαισία, Παραγουάη, επέστρεψε στην πατρίδα του.

Μόνο που το έκανε για λογαριασμό της Κάδιθ, για την οποία κάποτε είχε δηλώσει πως τη μισεί. Επόμενο ήταν λοιπόν οι οπαδοί της να τον υποδεχτούν με άγριες διαθέσεις και το όχι και τόσο φιλικό σύνθημα: «Γκουίθα πέθανε!», ενώ κάποιοι προσπάθησαν και να τον χτυπήσουν.

Ηταν το μακρινό 1998, όταν είχε κάνει ντεμπούτο με την Χερέθ, η οποία είναι η τοπική αντίπαλος της Κάδιθ στην Ανδαλουσία και είχε δηλώσει ότι είναι αντι-Κάδιθ και ότι μισούσε κάθε τι αντιπροσώπευαν τα κίτρινα της χρώματα. Τώρα όμως στη συνέντευξη τύπου προσπάθησε να τα μπαλώσει: «Ημουν πιτσιρικάς και έλεγα πολλές βλακείες. Ζητάω συγνώμη, δεν έπρεπε να πω τέτοιες χαζομάρες. Χαίρομαι που είμαι εδώ και θέλω να βοηθήσω την ομάδα».

Η Κάδιθ αγωνίζεται στη Segunda B' (σ.σ.: Γ' Κατηγορία) και ο Γκουίθα των 21 συμμετοχών και των 6 γκολ με το εθνόσημο αποτελεί υπέρβαση για το ρόστερ της. Μόνο που οι οπαδοί της δεν μπορούν να δουν το θετικό της μεταγραφής και μάλλον έχουν τα δίκια τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα