Eχει προταθεί στον Ολυμπιακό κι ο Ντέμπσεϊ

Eχει προταθεί στον Ολυμπιακό κι ο Ντέμπσεϊ

Eχει προταθεί στον Ολυμπιακό κι ο Ντέμπσεϊ

bet365

Σύμφωνα με Μέσα από την Αμερική ο Κλιντ Ντέμπσεϊ έχει προταθεί στον Ολυμπιακό.

Ο Κλιντ Ντέμπσεϊ δηλώνει έτοιμος να φύγει από τους Seattle Sounders FC λόγω της τιμωρίας που του επιβλήθηκε από την ομοσπονδία επειδή στο ματς με τους Portland Timbers για το US Open Cup έσκισε τις κάρτες των διαιτητών.

Ο παίκτης, φέρεται να έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, ο οποίος φυσικά δεν είναι βέβαιο ότι θα προχωρήσει στην απόκτηση κι άλλου επιθετικού.

Με Φινμπόγκασον, Χάρα και Πουλίδο θεωρείται ότι η γραμμή κρούσης είναι πλήρης, αλλά δεν αποκλείεται ο Αργεντινός να παραχωρηθεί δεδομένου του ενδιαφέροντος που υπάρχει από αρκετές ομάδες. Ωστόσο, πιστεύεται σύμφωνα με το «Γαύρο» ότι πρέπει να αποκτηθεί ακόμη ένας επιθετικός, ο οποίος θα είναι πίσω από τον «Φίνμπο». Ο Ντέμπσεϊ, μάλιστα, εμφανίζεται θετικός να επιστρέψει στην Ευρώπη καθότι η συμμετοχή στο Champions League τον δελεάζει δεόντως.

Θυμίζουμε ότι ο 32χρονος στο Gold Cup ήταν πρώτος σκόρερ με την Αμερική με επτά γκολ, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει την 4η θέση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα