Σαμπράνο: «Η αγάπη για την ομάδα ήταν πιο δυνατή» (pic)

Σαμπράνο: «Η αγάπη για την ομάδα ήταν πιο δυνατή» (pic)

bet365

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κάρλος Σαμπράνο αύξησε τις πιθανότητες παραμονής του στην Άιντραχτ, τη στιγμή που τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι έχει δώσει το λόγο του στον Φε.

«Η αγάπη για την ομάδα ήταν πιο δυνατή» έγραψε ο Περουβιανός σέντερ μπακ στη σελίδα του στο Twitter, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μία φωτογραφία από την προπόνηση και μία με τη φανέλα της Άιντραχτ με το όνομά του. Την ίδια στιγμή στο Twitter έσπευσε και ο αδερφός του, Μάρκο, ο οποίος σημείωσε: «Εξαιρετικοί χειρισμοί από την Άιντραχτ και τους ιθύνοντές της. Ο Κάρλος θα παραμείνει στη Φρανκφούρτη για λίγο...».

Νωρίτερα πάντως, τα γερμανικά Μέσα είχαν ήδη δώσει το κλίμα που επικρατούσε για τον Λατινοαμερικανό σέντερ μπακ στη Φρανκφούρτη, σημειώνοντας ότι ο ίδιος είχε δώσει το λόγο του στον προπονητή της ομάδας Άρμιν Φε, πως θα παραμείνει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα