Χαφέζ: «Υπογράφω μέσα στις μέρες»

Χαφέζ: «Υπογράφω μέσα στις μέρες»

Gazzetta team
Χαφέζ: «Υπογράφω μέσα στις μέρες»

bet365

Ο Καρίμ Χαφέζ προανήγγειλε υπογραφές με την ΑΕΚ, σημειώνοντας ότι είναι τιμή του που θα φορέσει τη φανέλα μιας τόσο μεγάλης ομάδας.

Ο Αιγύπτιος μπακ μίλησε στη Live Sport και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την προοπτική της μεταγραφής του στην Ένωση, επιβεβαιώνοντας το επικείμενο deal.

«Γνωρίζω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Τις επόμενες ημέρες θα πάω να υπογράψω. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για εμένα να παίξω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ και είναι ανυπόμονος να ολοκληρωθεί η μετακίνησή μου αυτή» δήλωσε ο Χαφέζ, ο οποίος ερωτηθείς για την επίσκεψη του προέδρου της Γουάντι Ντέγκλα στην Ελλάδα, σημείωσε: «Ναι, απ' όσο ξέρω είναι αλήθεια. Όλα θα τελειώσουν σύντομα».

Ο πρόεδρος της Γουάντι Ντέγκλα μίλησε επίσης στη Live Sport, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον 19χρονο αμυντικό. «Ο Καρίμ είναι 19 χρονών και έχει τεράστια προοπτική. Μπορεί να γίνει το καλύτερο αριστερό μπακ στον κόσμο. Δεν είναι μόνο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, αλλά και ένας πολύ καλός άνθρωπος. Είναι καλός αμυντικός και έχει πολλές επιθετικές αρετές. Με αυτόν στην ομάδα, έχεις δύο ακόμη πολυτέλειες. Έναν οργανωτή παιχνιδιού και έναν σπεσιαλίστα στις εκτελέσεις φάουλ» σημείωσε ο πρόεδρος της αιγυπτιακής ομάδας και ιδιοκτήτης της Λιρς, προσθέτοντας: «Ο Καρίμ Χαφέζ είναι ένα από τα προϊόντα της ακαδημίας Wadi Degla JMG, η οποία έχει τρεις ακαδημίες. Στην Αίγυπτο, στη Γκάνα και στο Βέλγιο. Η προσπάθεια ξεκίνησε το 2007 μεταξύ της Γουάντι Ντέγκλα και του πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή Ζαν Μαρκ Ζιλού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα